Výsledky žákovských kategorií a turnaj U9 v Rejšicích

OP žáci U15:
SK Bělá – TJ Sokol Jabkenice 2:2 (1:2) na pk. 3:4

Starší žáci začali skvěle, únik Vojty Bocka ještě nevyšel, ale hned ve 3.minutě byl ve vápně faulován Lukáš Hríb a Vojta mencl penaltu proměnil. Soupeř však rychle otočil: nejprve vyrovnal obstřelem špatně postavené zdi a pakpo faulu vaška Raše proměnil také penaltu.
Bělá vyrovnala po přestávce, Vašek Raš míč z přímého kopu téměř z pulky hřiště zkusl nastřelit na branku a nachytal brankáře soupeře. Po remíze o výsledku rozhodovaly penalty, 6 střelců se nemýlilo, ve čtvrté série trefil Lukáš Hríb tyč a soupeř následně zápas ukončil.

branky:
3.V.Mencl (pk), 47.Raš – 6 a 10. Horák (druhá z pk)

sestava Bělé:
M.Mencl – Raš, V.Mencl, Brodský, Vltavský – Rampas, Hrdina, Hendrych, V.Bock – Doležal, Hríb – A a N. Potapovové, Glaser, Čipkala, Čermáková

OP mladší žáci U13:
SK Bělá – SLAVOJ Kr. Vrutice 5:2 (2:0)

Mladší žáci začali skvěle a po brankách Matěje Chocholouše a Lukáše Hrdiny šli rychle do vedení. I v dalším průběhu byla lepší a když ve druhé půli přidala další dvě branky, zdálo se být o vítězi jasno. Stačila však chvilková ztráta koncetrace, soupeř dvěma brankami snížil a měl další šanci. Tu zlikvidoval Matěj Mencl a výsledek pečeil v závěru druhou brankou Matěj Chocholouš.  K výhře přispěl svým výkonem i Šimon Bartoníček (člen starší přípravky) a Milan Vokněr (věkově patří ještě do mladší přípravky!).

branky:
4 a 59. Chocholouš, 10 a 42 Hrdina, 37. Glaser – 44 a 47. Sadílek

sestava Bělé:
M.Mencl – Š. Bartoníček, M.Jurička, Čermáková, Chocholouš, Hrdina, Glaser, Komárek – Mil. Vokněr, Kofránek, Beitl, Novák, Pičman

 

Starší přípravka U11:
SKP MB – Bělá 2:19 (1:10)
Starší přípravka si připsala vysokou výhru, o které rozhodla již v 1.poločase. Bělá zároveň uspěla i na diplomatickém poli, pořadatelství finálového turnaje poháru U11 bude v neděli 16. června 2024 od 14.00h hostit právě Bělá,
finálovým soupeři ji budou Klášter, Dolní Bousov a lepší z dvojice Jabkenice – Sporting MB.

branky:
5x Straka, 4x Mil. Vokněr, 3x Žitný, 3x Šim. Bartoníček, 2x Mat. bartoníček, Schonauer, Kolomazník

sestava Bělé:
Čangel – Mat a Šim. Bartoníčkovi straka, Miln Vokněr, Žitný, Schonauer, Kolomazník, Voleman, Schneider, Kolomazník

 

Turnaj mladší přípravky U9 v Rejšicích
Druhý turnaj jarní 2.fáze turnajů U9 pokračoval v Rejšicích, bělští zástupci stejně jako na prvním turnaji dokázali přehrát Sporting MB a Kosmonosy, nestačili jen na domácí tým Rejšice/Kosořice.
Další turnaj je na programu v sobotu 1.6.2024 od 10.00h ve Bělé, závěreřný turnaj se pak hraje hned v úterý 4.6.24 od 17.00 na Astonce.

Výsledky turnaje a střelci branek Bělé:
Sporting MB A – Bělá 1:3 (2x Mil. Vokněr, Mich. Vokněr)
Rejšice/Kosořice  – Bělá 8:5 (3x D. Bartoníček, Mil. Vokněr, Mich. Vokněr)
Kosmonosy – Bělá 3:4 (Fischer, Borna, Mich. Vokněr, Čadil)
Rejšice/Kosořice – Kosmonosy 10:2
Sporting MB A – Kosmonosy 5:3
Rejišice/Kosořice – Sporting MB A 5:8

 

Vstřelené branky po dvou turnajích:
Rejšice/Kosořice 38
Bělá 30
Sporting MB A 29
Kosmonosy 22