Garda v zápase s Novou Vsí slavila

V jarních přátelských zápasech pokračuje Garda hráčů Bělé nad 35 let, krátká rekapitulace zatím odehraných zápasů:

Stará Boleslav – Bělá 5:1(4:0)
Ostrý nástup domácích hosté nezachytili a rychle prohrávali. Zlepšení přinesla až 2.půle, korekci ve skóre zajistil z přímého kopu Jarda Barvíř.

Bakov n.J – Bělá 2:3 (1:2)
V Bakově byli hosté lepším týmem, silnější v kombinaci, připravili si i více šancí.

Nymburk – Bělá 2:2 (1:1)
Parádní zápas na pěkněém hřišti odstartovala branka Vládi Sabola, soupeř ale vyrovnal a po pauze šel střelou do šibenice do vedení. Setjně povedenou trefou ale odpověděl Miloš Prokůpek a závěr byl dramatický: rozhodnout mohl po výkopu Venci Krejčíka Jarda Barvíř, brankáře soupeře ale nepřeloboval. A naopak domácím sebral tutovku v situaci 3 na 2 ve vápně skvělým zákrokem Venca Krejčík.

Bělá – Lysá n.L 2:5 (1:1)
Nezvyklý zápas, kdy hosté neměli dostatek hráčů, a tak Tomis a Kulča nastoupili v dresech soupeře. Dvakrát na gól Lysé dokázal odpovědět brankově Jarda Barvíř. Za vyrovnaného stavu posail Kulča míč na hlavu rozběhnutého útočníka a ten z vápna přehodil hlavou Vencu Krejčíka. A protože hosté přidal z brejků ještě dvě branky, odvezli si výhru.

Bělá – Nová Ves u Bakova 3:1 (2:0)
Utkání zahájilo blahopřání obou týmů oslavencům – Kája Vrabec a Míra Činka v těchto dnech slaví padesátiny. Domácích nebylo mnoho a tak jim šel poprvé pomoci Michal Glaser (trenér mladších žáků) a premiéru ozdobil v první půli dvěma brankami, když dokázal proměnit přihrávky Jardy Barvíře a Jurdy Juričky.
Soupeř ve druhé půli snížil, v nastavení přidal pojistku Kuba Slobodzian.

Sestava Bělé:
Venca (Tomáš) – Standa, Davídek, Dlaskič, Kulča –  Jurda, Jirka Verner, Karel, Slobik – Barvis, Jirdas – Michal, Ďurfi, Čína