Jarní šňůra mužů skončila na půdě Března

Sokol Březno – SK Bělá 3:1 (1:1)

Na jaře neporažení muži chtěli na úspěšnou sérii navázat i na půdě Března, které na podzim v domácím zápase porazili navíc rekordně vysoko 17:1.

Optimismus hostů navíc podpořila hned 3.minuta, kdy Bělou po rohu poslal do vedení Tomáš Dlask – 0:1 Hosté si pak připravili další šanci, tu ale neproměnili.
Domácí se postupně osmělili a ve 21.minutě dokázali využít chybu soupeře  – po brejku vyrovnal střelec Strnad na 1:1. Branka Březno nakopla a jejich bojovnost činila hostům problémy, navíc přišly další chyby, soupeře je ale do přestávky nedokázal potrestat.

Obraz hry se příliš nezměnil ani po změněn stran, Bělá byla nezvykle těžkopádná v kombinaci, často navíc hledala složitá řešení. Soupeř oproti tomu hrál jednoduše a čekal na chyby soupeře z nichž hrozil z brejků. Jeden takový dokázal proměnit v 56.minutě Horák a v 69.minutě ho napodobil Svoboda. Bělská snaha o korekci vyzněla do ztracena a tak si soupeř připsal zaslouženou výhru.  V závěru se na trávník po dlouhé době dostal i Honza Verner, první minuty strávil nezvykle v pozici hráče v poli.

Muži si tak připsali první jarní porážku, v tabulce díky ztrátám soupeřů zůstává i nadále na 4. místě. V dalším zápase přivítají svěřenci trenérů Vrabce a Kuhnela v sobotu 1.6.24 od 17.00h Kostelní Hlavno.

branky:
21. Strnad, 56. Horák, 69. Svoboda – 3. Dlask

sestava Bělé:
Krejčík – Mir.Hodboď  (75. Ďurfina), Dlask (46. Halaj), J.Toman, Pokorný – Rokos, Volf, Rosenkranz, Umáčený – Hodovanec (86. J.Verner), M.Toman

žluté karty:
Pospíšil, Strnad – Mir. Hodboď

Další výsledky 26.kola:

Chotětov B – Krnsko 8:0
Jivina – Sporting MB A 2:0
Zdětín A – SKP MB 3:3
Kosořice – Akuma MB 6:1
K.Hlavno – Čejetice 3:1
Kr. Vrutice – Bezno A 0:2