Žákovské kategorie: Žáci a přípravka vítězně, 7+1 s porážkou

Žáci na těžkém terénu vyválčili další výhru

FK Krnsko/SK Bezno  – SK Bělá 0:4 (0:1)

Bez trenéra Kulczyckého a kapitána Hendrycha chtěli žáci navázat na předchozí podzimní povedené výkony a na těžkém terénu v Krnsku se jim to podařilo. Už v první půle byli hosté aktivnější po zastřelovacích pokusech poprvé rozvlnil síť Lukáš Kubišta. Tlak hostů pak brzdila zbrklá koncovka a tak se do poločasu skóre neměnilo.
Obraz hry se nezměnil ani po přestávce, hosté ale hru ještě více zpřesnili a výsledkem byla pojišťovací branka Jáchyma Šimka. Obrana hostů si pohlídala veškeré výpady soupeře, golman Cibulka příliš práce neměl. Naopak v závěru se po pěkné kombinační akci a centru trefil Domča Glaser a výhru pečetil druhou brankou Lukáš Kubišta.

Žáci zažívají povedený závěr podzimu, ze sedmého místa jim na čelo chybí pouhé dva body.

branky:
17 a 67.Kubišta, 47. Šimek, 65. Glaser
sestava Bělé:
Cibulka – Remta, Raš, V.Mencl, Vltavský – M.Mencl, Brodský, V.Bock, Rampas – Kubišta, Doležal – N a A. Potapovové, Glaser, Bock, Šimek

 

Mladší žáci nestačili na leadera soutěže
SK Klášter nad Jizerou – SK Bělá 5:1 (3:0)

Ani druhé podzimní setkání mladší žáci nezvládli, tentokráte byli horším týmem hlavně v první půli, kdy jinak dobře chytající Matěj Mencl inkasoval třikrát. Ve 2.půli bělští hráli lépe, byli nebezpečnější a vybojovali si i dvě penalty, jednu poslal Domča Glaser do břevna, druhou Roman Beitl proměnil. Na více než korekci skóre to ale nestačilo.

Branka Bělé:
Beitl (pk)
Sestava Bělé:
M.Mencl – M.Jurička, Hrdina, Beitl, Glaser,Chocholouš, Straka, Novák – Čermáková, Borovičková, Drašnar, J.  Bock, Scheifler

 

Starší přípravka si zajistila setrvání v okresní skupině A
SK Akuma MB – SK Bělá 7:8 (2:5)

Starší přípravka 30 minut souboje se soupeřem ovládala a zkraje 2.půle vedla už 7:2. Jenže soupeř nerezignoval, více se tlačil do střel a během pěti minut korigoval na 7:6. Následovali dvě trefy na obou stranách a pak hektická koncovka, ve které přípravka ubránila cennou výhru. Střelecky na ní měli největší podíl kapitán Kuba Straka s efektivním Markem Kolomazníkem.

Výhrou si starší přípravka zajistila setrvání v okresní skupině A i pro jarní část soutěže, v závěrečném zápase s Kněžmostem půjde o konečné třetí místo v podzimní části.

Branky Bělé:
5x Straka, 3x Kolomazník

Sestava Bělé:
K.Šimek – Šim. A Mat. Bartoníčkovi, Straka, Velich, Mil. Vokněr – Křižák, V. Jurička, Antonín, Kolomazník, Schneider