Rekordní kanonáda výrazně vylepšila mužům skóre

SK Bělá – Sokol Březno 17:1 (11:1)

Do zápasu 13.kola okresního přeboru vstupovala Bělá posilněná a skvělý finiš ve Zdětíně, Březno nezažívá povedený podzim a do tohoto zápasu na první výhru teprve čekalo.
Že se jí nedočká ani pod Bezdězem, ukázal hned úvod zápasu, po pěkných kombinačních akcích Bělá po 20 minutách vedla už 4:0. Soupeř se ani tak neuchýlil k nějaké zákopové taktice, jeho snaha o fotbal však pokulhávala v rychlosti i přesnosti a toho domácí dále využívali. Především trojice Plintovič – Válek – M.Toman dokázala volnosti využít a už do poločasu měli jmenovaní na svém kontě hattricky. Březno korigovalo v závěru poločasu, to už ale na svém kontě mělo dvouciferný počet inkasovaných branek.

I po poločasových změnách v sestavě byli domácí lepším týmem, hosté nestíhali a i vlivem vysokého rozdílu působili odevzdaným dojmem. Výsledkem tak bylo dalších 6 inkasovaných branek , trefil se mj i střídající Tomáš Hodovanec.

Nakonec se skóre ustálilo na málokdyvídaných 17:1 a i místní pamětníci marně vzpomínali, jestli v historii bělské kopané se v mistrovském zápase zrodila někdy někdy tak vysoká výhra…Snad si muži nechali i nějaký ten gól do závěrečných kol, kdy potkají naopak velmi dobře hrající Vrutici a suveréna podzimu  – Kosořice.

Branky:
5,3,38,42 a 77. M.Toman, 19,23,29,64 a 75. Válek,  7,16,25 a 73. Plintovič, 72 a 88. Hodovanec, 40.Pokorný – 45.Beneš
Žluté karty:
Volf – Svoboda
Sestava Bělé:
Krejčík – Rosenkranz, Vild (46.Hodovanec), Pavlíček, Pokorný – Volf (46.Ďurfina), J.Toman, Jirdásek, Válek – Plintovič (73. Šoóš), M.Toman

 

Ostatní výsledky kola:
Krnsko – Chotětov B 2:0
Bezno A – Kr. Vrutice 4:6
Sporting MB A – Jivina 0:6
Čejetice – K.Hlavno 2:0
Akuma MB – Kosořice 1:5
SKP MB A – Zdětín A 0:2