Výsledky žákovských kategorií

Sokol Březno/SK Židněves  – SK Bělá 5:2 (3:0)
Žáci chtěli odčinit debakl se Sportingem B, a i když ji chyběly opory (Kubišta, Hendrych, Remta), zápas začali povedenými akcemi po pravé straně.  Úvodní centr Vojty Bocka poslal hlavou těsně vedle Domča Glaser, dalším centrům bohužel chyběla přesnost. Domácí udeřili nečekaně v 10.minutě, míč za obranu nepříliš razantně odehrál Jáchym Šimek, čehož soupeř využil. A bohužel gólman hostů si vybral slabší chvíli i o pět minut později, když dlouho otálel s rozehrávkou, než ho napadající soupeř o míč obral a jednoduše skóroval – 2:0. Na druhé straně mohl odpovědět Vašek Raš, jeho přímý kop gólman vytěsnil nad břevno. Nejaktivnějším hráčem Bělé byl Vojta Bock, jeho zakončení ale chyběla razance. Soupeř před půlí pak po střele z vápna přidal třetí branku – 3:0.
Změny v sestavě o poločase přinesly rychlé snížení dobře hrajícího Domči Glasera a když hned dvě minuty na to po propadlém přímém kopu skóroval i Vojta Bock, dostala se Bělá na dostřel. Další akce ale už nedotáhla a naopak soupeř nejprve přidal parádní ranou o břevno čtvrtou branku, a po další ráně do břevna zkompletoval hattrick Jedlička.

Hrubky a jednoduché branky soupeře, a naopak nevyužité šance stály za prohrou žáků, v poli byl zápas jinak vyrovnaný.

branky:
Jedlička 3, Marinec 2 – Glaser, V.Bock

sestava Bělé:
J.Šimek – Vltavský, M.Mencl, Raš,Bican – Doležal, Brodský, Rampas, V. Bock – Hríb, Glaser – Chocholouš, J,Bock, Čermáková, Čipkala

 

Kostelní Hlavno – SK Bělá 6:0 (2:0)
Mladší žáci odolávali leaderovi soutěže poločas, ve kterém sice byli pod tlakem, ale dokázali si i vytvořit své šance. Ty však neproměnili a po dvou rychlých brankách po změně stran bylo o vítězi zápasu jasno.

branky:
2x Grepl, 2x Pokorný, V. Toman, Jehlička

 

TJ Sokol Kněžmost – SK Bělá 9:5 (4:3)
Starší přípravka sehrála další vyrovnaný zápas, který se lámal v polovině druhé půle. V něm v krátkém sledu hosté třikrát rychle inkasovali a protože svoje šance proměnit nedokázali, soupeř už si výhru ujít nenechal.

branky Bělé:
Š.Bartoníček, M.Bartoníček, Schneider, Straka, Mil. Vokněr

sestava Bělé:
Čangel – Š a M. Bartoníčkovi, Křižák, Schneider, Žitný, Antonín, Mil. Vokněr, Fischer

 

SK Bělá – SKP MB A 7:2 (5:1)
Další zápas v rychlém sledu starší přípravka už zvládla, když základ k výhře položila v první půli. Střelecky tým vedl Milan Vokněr, k němu se přidal i kapitán Kuba Straka.
I přes menší výpadek ve 2.půli dokázali domácí zápas dotáhnout do vítězného konce.

branky Bělé:
3x Mil. Vokněr, 2x Straka, Antonín, Mat. Bartoníček

sestava Bělé:
K.Šimek – V. Jurička, Š a M. Bartoníčkovi, Křižák, Schneider, Žitný, Antonín, Mil. Vokněr, Voleman