Formu mužů pocítil i boleslavský Sporting

FC Sporting MB A – SK Bělá 0:6 (0:1)
Do zápasu na boleslavské Astonce vstupovala Bělá posilněna povedeným vstupem do jarní části, které podtrhly dvě vysoké výhry v posledních dvou kolech. V sestavě se Sportingem provedli trenéři jedinou změnu, minule zaskokujícího Jirku Pavlíčka nahradil na stoperu po zranění vracející se Roman Koubek. Na marodce naopak ještě zůstal Petr Plintovič a do zápasu nezasáhl ani Petr Umáčený.

Hosté byli od počátku silnější na míči i v kombinaci, svoje šance ale zpočátku nedokázali využít. Povedlo se to až Tomáši Hodovancovi, když využil pěknou přihrávku Martina Tomana za obranu – 0:1. Jarda Verner na druhé straně řešil jednu vážnější akci soupeře, dokázal si s ní ale poradit.
Herní převaha Bělé pokračovala i po přestávce  a tentokrát už byla podpořena i brankami. Nejprve si spolupráci z první půli zopakovali přihrávající Martin Toman a zakončující Tomáš Hodovanec – 0:2.  Jen o chvíli později po rohu Honzy Tomana přidal ve formě hrající útočník Bělé svoji třetí branku v zápase – 0:3. Brankostroj Bělé pokračoval, ve vápně byl faulován aktivní Filip Ries a penaltu proměnil Martin Toman – 0:4. A protože se trefil i sváteční střelec Filip Rosenkranz a neudržtitelný Tomáš Hodovanec přidal svou čtvrtou branku v zápase, zvítězila Bělá potřetí v řadě šestibrankovým rozdílem.
Opět povedený výkon mužů, převahu dokázala Bělá využít gólově hlavně ve druhé půli. V dalším zápase vyzve družina trenérů Vrabce a Kuhnela na domácím hřišti Čejetice (sobota 27.4.2024 od 17.00h).

branky Bělé:
22,54,56 a 70. Hodovanec, 60. M.Toman (pk), 63. Rosenkranz

sestava Bělé:
Jar. Verner – Mir. Hodboď, Koubek, Pokorný, Šoóš – Rokos, Rosenkranz, J.Toman, Riess (83, Halaj) – M.Toman, Hodovanec (73, Ďurfina)

Ostatní výsledky 21.kola:
Krnsko – Březno 2:2
Akuma MB – Zdětín A 1:1
Čejetice – Bezno A 7:3
Jivina – K.Hlavno 2:1
Chotětov B – Kosořice 3:4
SKP MB – Kr. Vrutice 3:0