Žáci a 7+1: pětibrankové výhry a neproměněné penalty

SK Skalsko – SK Bělá 0:5 (0:3)
Žáci byli na Skalsku lepším týmem, zpočátku je zrazovala koncovka, 2x slibnou šanci neproměnil Lukáš Kubišta. První branku tak obstaral Vojta Mencl, když na zadní tyči uklidil centr zprava. Pak se z vápna trefil Lukáš Brodská a ještě do půle přímý kop krásně kolem zdi poslal Vašek Raš.
Ten pak „namazal“ soupeři po pauze do největší šance, následně ji ale skluzem ještě stihl zneškodnit. Na druhé straně Lukáš Kubišta trefil břevno a tyč, dorážku Vojty Bocka sudí chybně neuznal. Definitivní pojistku tak přidal z dorážky sváteční střelec Adam Cibulka a z penalty premierovou trefou za žáky Vítek Drašnar.

branky:
18.V.Mencl, 30. Brodský, 35. Raš, 42.Cibulka, 63. Drašnar (pk)
Sestava Bělé:
Šimek – Vltavský, V.Mencl, Raš, Drašnar – M.Mencl, Hendrych, Brodský, Rampas – Kubišta, V.Bock – Komárek, Cibulka, Doležal

 

 

SK Předměřice/TJ Kochánky – SK Bělá 0:5 (0:2)
I mladším žákům přinesla sobota pětigólovou výhru, v Předměřicích na ni „zadělali“ v první půli Lukáš Hrdina s Domčou Glaserem. I ve druhé půli Bělá dominovala, střelecky se blýsknul Aleš Komárek a pojistku přidal Pepa Novák.

branky:
6. Hrdina, 10.Glaser, 34 a 35. Komárek, 41. Novák

Sestava Bělé:
M.Mencl – Beitl, M.Jurička, Chocholouš – Hrdina , Straka – Glaser, J.Bock – Komárek, Novák, Drašnar, Borovičková, Scheifler

 

FC Sporting MB „B“ – SK Bělá 1:1 (1:0) na pokutové kopy 4:3
Vyrovnaný úterní zápas mladších žáků přinesl po jedné brance na obou stranách. Domácí šli do vedení v první půli, Bělá srovnala díky trefě Lukáše Hrdiny.
V penaltovém rozstřelu došlo na 9 exekutorů! Matěj Mencl v brance Bělé se činil a 5 penalt zneškodnil, jeho spoluhráči však neproměnili hned 6 pokusů a tak bod navíc brali domácí.

branky:
17. Sedliaček – 32. Hrdina
proměněné penalty Bělé:
M.Jurička, Glaser, Chocholouš

 

TJF Čejetice – Bělá 2:0 (0:0)
Žáci  bez Kubišty, Rampase a Doležala byli v první půli lepším týmem, Jáchym Šimek hlavou po rohu přestřelil, Vojta Bock byl v poslední chvíli zblokován a podruhé střele levačkou chyběla razance. Domácí v první půli branku Adama Cibulky neohrozili.
Ve druhé půli si domácí brankář dobře poradil s přímým kopem Raše, střele Šimka chyběla razance a ofenzivní zmar hostů dokonal neproměněnou penaltou Matěj Hendrych. Pověstné nedáš-dostaneš se pak naplnilo, když domácí první povedenou akcí v zápase šli v 54.minutě do vedení.  Hosté přeskupili řady, chyběla jim ale přesnost v kombinaci, navíc si v 64.minutě srazili roh Čejetic do branky.  I třetí střela v zápase skončila málem v brance hostů, skončila však na břevně.
Slabá koncovka Bělé a maximální efektivita Čejetic ta přinesla body domácím.

branky:
54 a 64. Šulc

sestava Bělé:
Cibulka – Vltavský, Raš, V.Mencl, Remta – Šimek, Hendrych, Brodský, Hrdina – V.Bock, M.Mencl – Glaser, Chocholouš, M.Jurička, N.Potapov