Výsledky dorostu, žáků a starších přípravek

FC Sporting MB/Dl.Lhota – SK Bělá/TJF Čejetice 8:0 (5:0)

Dorost začal dobře, dvakrát šel sám na branku, ale koncovka je bohužel na jaře žalostná. Soupeř šel do vedení a v následné pasáži skóre navýšil. I ve 2.půli měla Bělá šance, na rozdíl od soupeře je ale neproměňovala.

Sestava Bělé:
Sameliuk – Eškut, O.Truniak, Kříž, Holý – Kalík, Putorík, Čacký, Žulkevič – Vizingr, Kopankov – Vrkoslav, Klíma, Klacek, Zastrizhnyi

SK Bělá/TJ Nová Ves – SLAVOJ Kropáčova Vrutice 0:5 (0:4)

Mladá sestava žáků se proti leaderovi a čerstvému vítězi poháru převážně bránila, hosté svou výškovou převahu zužitkovali předeveším po centrech a rohových kopech. Stínem zápasu byly zranění rukou domácího Mariána Truniaka a hostujícího Jiřího Boreckého – oba museli do nemocnice.

Sestava Bělé:
A.Cibulka – Broský, Raš, V.cibulka, V. Mencl – Glaser, Hrdina, Kubišta, V. Bock – M.Truniak, Doležal – Chochholouš, Scheifler, M. Mencl

SK Kosmonosy A – SK Bělá A 9:5 (5:2)

Fotbalovější starší přípravka domácích byly mnohem více na míči, slušný úvod hostů přebila nepovedená desetiminutovka před poločasem. Po ní si už soupeř výhru pohlídal, korekce hostů přišla v podobě tří branek až v závěru.

Branky Bělé:
2x Straka, Glaser, Komárek, Chocholouš
Sestava Bělé:
Beitl – Chocholouš, M.Bartoníček, Glaser, Straka, Komárek – M.Jurička, Drašnar, Š.Bartoníček, Mil. Vokněr, Velich

SK Bělá B – SK Židněves/Sokol Březno 5:15 (3:4)

Mdlý výkon starší přípravky na soupeře nestačil, do poločasu ho držel svými zákroky brankář Daniel Velich. Ve 2.půli domácí ani neútočili, ani příliš nepomohli v premiéře chytajícícmu Davidu Antonínovi, i přes jeho snahu skóre soupeř navýšil až k debaklu.

Branky Bělé:
3x Š.Bartoníček, M.Jurička, Borovičková

Sestava Bělé:
Velich (Antonín) – Bodzek, M.Jurička, Š.Bartoníček, Čermáková, Borovičková – Pekárek, J.Bock, Voleman, Šedlbauer, Kreidl, Kolomazník

OP Dorost: Bělá/Čejetice – SKP MB 0:4 (0:3)

Jarní krize dorostu nebere konce, více než porážka bolí absolutně neproduktivní ofenziva, za celé jaro stále jen jeden vstřelený gól. I v tomto zápase měli domácí několik šancí, všechny ale zůstaly neproměněny, soupeř si ve vápně počínal mnohem účinněji a po zásluze vyhrál.

Sestava Bělé:

Sestava Bělé:
Sameliuk – Eškut, Toman,  Kříž, Klacek – Kalík, Putorík, Čacký, Klíma – Vizingr, O.Triniak – Vrkoslav, Zastrizhnyi

 

OP Žáci: TJF Čehie Ćejetice – SK Bělá/TJ Nová Ves 2:1 (2:0)

Hosté prospali úvod a soupeř šel rychle do dvoubrankového vedení. Ve zbylém průběhu ale byli hosté lepším týmem, Kubišta trefil tyč, Adam Cibulka přestřelilz malého vápna.Snížení obstaral před půlí z přímého kopu Vojta Cibulka. Tlak Bělé pokračoval i po přestávce, šance ale zůstaly neproměněny včetně pokutového kopu Lukáše Brodského ze závěru utkání. Škoda úvodu, žáci měli na to v tomto zápase bodovat, výkon byl každopádně velmi dobrý. .

Sestava Bělé:
M.Mencl – Brodský, Hendrych, Raš, V.Cibulka – Rampas, Smékal, V. Mencl, Chocholouš – V.Bock, Kubišta– Glaser, M.Jurička, A.Cibulka

OP starší přípravka: SK Klášter – SK Bělá A 6:4 (2:3)

V generálce na finálový turnaj poháru byla přípravka lepším týmem v 1.půli, ovšem nedokázala to více gólově zúročit. Hubený náskok dokázal soupeř  vyrovnat a protože po vystřídání byl jeho útok mnohem silnější, nakonec dokázal v závěru i skóre otočit.

Sestava Bělé:
Beitl – Chocholouš, M. Jurička, Š. Bartoníček, M. Bartoníček – Glaser, Straka –Velich, Drašnar, Komárek, Mil. Vokněr,

Branky Bělé:
2x Drašnar, Chocholouš, Velich

OP starší přípravka: SK Bělá B – FK Čistá 20:2 (9:1)

Mladý tým Čisté se zlepšuje (naposledy těsná porážka se Sportingem o gól), ve Bělé ale na domácí nestačil. Brankově se dařilo především trojici Velich – Vokněr – Kolomazník, povedené zákroky v brance předvedl ve 2.půli Kryšpín Šimek.

Sestava Bělé:
J.Bock (K.Šimek) – Bodzek, Š.Bartoníček, Borovičková, V. Jurička – Pičman, velich – Mil.Vokněr, Kolomazník, Čermáková, Kreidl

OP starší přípravka: SKP MB – SK Bělá B 16:2 (7:0)

Nepovedený zápas, první půle bez střely na branku ze strany hostů, ve 2.půli kosmetická úprava skóre

Sestava Bělé:
J.Bock  – Bodzek, Křižák, Borovičková,V. Jurička – Pičman – Kolomazník, Čermáková, Kreidl, Borna

Branky Bělé: Borna, Pičman