Starší přípravka bronzová na finálovém turnaji poháru

Ve středu 24.května 2023 se v Kláštěře Hradišti konal finálový turnaj poháru U11. Za krásného jarního počasí se týmy utkaly každý s každým na 2×15 minut.
Bělá nejprve i díky hattricku Vítka Drašnara přehrála Akumu Mladou Boleslav 4:1. V druhém zápase bohužel nezachytila nástup domácích a po poločase 0:5 stačila ve druhé půli již jen korigovat na konečných 2:5. Podobný průběh měl i zápas s Kosmonosy, soupeř si vybudoval náskok v 1.půli a po přestávce si ho i přes snahu bělských pohlídal, nakonec Bělá prohrála 7:10.
V jejím dresu podal velmi dobrý výkon brankář Roman Beitl, střelecky se dařilo Vítku Drašnarovi a Eliášovi Pičmanovi, kteří skórovali ve všech zápasech. Celkově lze výkony starší přípravky v celém ročníku poháru i na finálovém turnaji pochválit.

Celý turnaj nakonec vyhrál domácí Klášter před Kosmonosy, Bělou a Akumou MB.
Bronzová příčka starší přípravky je za poslední roky nejlepším umístěním bělského týmu v této soutěži, které se od 1.kola účastnilo na 25 týmů z celého okresu.

Sestava Bělé na finálovém turnaji:
Roman Beitl – Matěj Chocholouš, Matyáš Jurička, Šimon Bartoníček, Matěj Bartoníček – Dominik Glaser, Jakub Straka – Daniel Velich, Vít Drašnar, Aleš Komárek, Milan Vokněr, Eliáš Pičman

Výsledky a branky Bělé na finálovém turnaji:
Bělá – Akuma MB 4:1 (1:0) 3x Drašnar, Pičman
Klášter – Bělá 5:2 (5:0) Drašnar, Pičman
Kosmonosy – Bělá 10:7 (6:3) 2x Glaser, Velich, Straka, Chocholouš, Pičman, Drašnar
Klášter – Kosmonosy 7:4 (5:2)
Akuma MB – Kosmonosy 0:8 (0:3)
Klášter – Akuma MB 5:0 (4:0)

rbt