OP muži: Remíza v Kněžmostě s červenou dohrou

Ve 25.kole nastoupili muži na půdě Kněžmosta, oba týmy nezažívají povedenou sezonu, Bělé se nedaří na jaře hlavně v domácím prostředí, Kněžmost po generační výměně bojuje v soutěži o záchranu.

Hned v úvodu váhal při odkopu s míčem Venca Krejčík tak dlouho, až nastřelil dotírajícího Haníka. Od něj se míč odrazil do branky a domácí rychle vedli – 1:0. Hosté pak byli více na balonu , naráželi ale na obětavě hrající obranu Kněžmostu. Až před poločasem vyšla akce na na jejímž konci skóroval netradičně Tomáš Hodovanec hlavou a srovnal na 1:1.

Ve druhé půli pokračovala optická převaha Bělé, chyběly však vyložené šance. Ty si naopak po chybách připravovali domácí a jen díky Vencovi Krejčíkovi zůstávalo skóre beze změn. V hektickém závěru přibylo výrazně emocí a faulů na obou stranách, výsledkem bylo několik žlutých karet a  pak nejprve nesmyslně fauloval domácí Soukup, za což byl vyloučen, v následné strkanici se červenou kartu odnesl i bělský Adam Řehořek.

Vyrovnaný zápas tak dospěl k remíze, v dalším zápase se Bělá představí doma proti Krnsku (sobota 27.5.2023 od 17h).

Branky:
3. Haník – 44.Hodovanec

Sestava Bělé:
Krejčík –Ookorný, Dlask, Řehořek, Mat. Hodboď (46. Mir. Hodboď) – Šóóš, Jirdásek, Volf, Hodovanec (46. J. Toman) – Umáčený (46. Rokos), M.Toman

Źluté karty:
Haník, Soukup, Zajíček – Mir.Hodboď , Řehořek, Šóóš, Jirdásek

Červené karty:
90. Soukup – 90. Ŕehořek (oba po 2.žk)

Ostatní zápasy 25.kola:
Krnsko – Čejetice 5:1
Březno – K.Hlavno 9:0
Kosořice – SKP MB 4:2
Bezno – Akuma MB 3:2
Kr. Vrutice – Zdětín 2:4
Řepov měl volno.