Starší přípravky: výhra v Řepově a porážka na Akumě

TJ Sokol Řepov – SK Bělá A 5:11 (2:5)

Marodkovou situaci přípravky ještě „vylepšila“  absence trojice Beitl, Drašnar, Velich a tak trenéři narychlo přemluvili Matyáše Juričku, aby zaskočil na postu brankáře. Rovnou bez tréninku se do zápasu vrátil uzdravený Jakub Straka a premiéru v dresu A-týmu si odbyl Radim Křižák (stále člen mladší přípravky), který v posledních týdnech sbíral zkušenosti v dresu B-týmu starší přípravky.

Hosté přistoupili k zápase skvěle, od počátku byli aktivnějším týmem a už do poločasu si připravili solidní tříbrankový náskok. Střelecky se dařilo především trojici Vokněr-Straka-Chocholouš.

Po přestávce je ještě doplnili Domča Glaser s Alešem Komárkem, za domácí obranu a brankáře hostů zaměstnával hlavně Roman Horák, který si nakonec v zápase připsal 4 branky. Jinak ale hosté měli zápas pod kontrolou a po zásluze jej dovedli k výhře.

Branky Bělé:
3x Mil. Vokněr, 2x Glaser, 2x Straka, 2x Chocholouš, 2x Komárek

Sestava Bělé:
M.Jurička – M.Martoníček, Chocholouš, Glaser, Mil. Vokněr, Straka – Křižák, Komárek

 

SK Akuma MB – SK Bělá B  10:3 ( 4:3)


Hosté stačili soupeři jen poločas, ve 2. půli dávali branky už jen domácí. Hlavně vinnou domácího (ne)pořadatelství zápas sklouznul ke zbytečným faulům a emočním výlevům z obou stran, opět se ukázalo, že bez rozhodčího se ani na této úrovni zápas hrát nedá.

Branky Bělé:
2x Borna, Pičman

Sestava Bělé:
Beitl – M.Bartoníček, Křižák, Chocholouš, Pičman, Borna – J.Bock, Pekárek, Kreidl, Borovičková, Čermáková