Starší přípravky měly nahuštěný program, debakl žáků ve Vrutici

Starší přípravky měly nahuštěný program

 

 SK Bakov n.J – SK Bělá B 5:2 (4:2)

 V deštivém  pátečním odpoledni hosté nezačali dobře a soupeř šel do vedení 2:0. Bělá nerezignovala, Eliáš Pičman snížil a stejný hráč se prosadil po pěkné přihrávce Kuby Straky – 2:2. Hrubky v obraně však znamenaly opět odskočení soupeře na 4:2, na druhé straně se ani nadvakrát neprosadila Viktorka  Borovičková.
Bělá to zkoušela i druhou půli, vysocí obránci soupeře ji však dovolili jen málo střel. V ojedinělé  (ale velké) šanci se objevil Tomáš Kreidl, zblízka ale branku minul. Bakov v závěru přidal gólovou pojistku a cennou výhru ubránil.

 Branky Bělé:
2x Pičman
Sestava Bělé:
Velich – Drašnar, Bock, Bodzek, M.Bartoníček – Straka, Pičman – Borovičková, Kreidl, Kolomazník, Šedlbaer

 

 TJ TJF Čejetice – SK Bělá A 6:10 (4:5)

V oboustranně pěkném fotbalovém zápase šla Bělá do vedení 4:1, soupeř však nerezignoval a po hezkých akcích skóre dorovnal. Poločasové vedení strhl na stranu hostů pěknou ranou z dálky Matyáš Jurička – 5:4.
Ve 2.půli se bylo stav dlouho vyrovnaný, v brance se několika povedenými zákroky blýsknul Roman Beitl. Až branky Aleše Komárka, Jakuba Straky a Domči Glasera přinesly Bělé větší klid a nakonec i výhru.

Branky Bělé:
3x Glaser, 2x Chocholouš, 2x Velich, Jurička, Straka, Komárek
Sestava Bělé:
Beitl – Drašnar, Ś.Bartoníček, M.Jurička, M.Chocholouš – Glaser, Straka – Mil.Vokněr, Žitný, Komárek, Velich

 

SK Bělá B – FC Sporting MB B 7:4 (2:1)

 

V pondělní dohrávce začala Bělá dobře a Viky Borovičková s Dominikem Glaserem ji poslali do vedení. Postupem času se ale soupeř dostával čím dál blíže na dostřel a před poločasem snížil.

 

Zmatky v obraně i nejisté zákroky brankáře pak znamenal obrat na 2:3, Viky Borovičková však vyrovnala a vedená strhl na stranu Bělé aktivní Milan Vokněr. Soupeř však dokázal ihned vyrovnat a hektickou pasáž ukončila vlastní branka hostujícího Zajíčka. V závěru se projevila zkušenost na straně domácích a Domča Glaser dvěma góly pojistil výhru.

 

Branky Bělé:
3x Glaser, 2x Borovičková, Mil. Vokněr, vlastní

Žlutá karta:
Glaser

Sestava Bělé:
Beitl – Chocholouš, Bock, Pekárek, Bodzek – Pičman, Glaser – Kreidl, Borovičková, M.Bartoníček, Mil. Vokněr

 

Slavoj Kropáčova Vrutice – SK Bělá/TJ Sokol Nová Ves 11:0 (5:0)

 

Vrutice má nyní silnou žákovskou generaci a to se v zápase plně projevilo, především v první půli byli hosté bezradní. V druhé půli už se Bělští  více dostávali ke kombinaci, ale ke střele mezi tyče to nevedlo, soupeř skóre navyšoval a hned tři jeho hráči si připsali hattrick.

 

Sestava Bělé:
M.Mencl (A.Cibulka) – Brodský, Hendrych, V. Cibulka, Vltavský – V. Bock, V.Mencl, Smékal, Hrdina – L.Kubišta, M.Truniak – Rampas, Scheifler, Bican