Muži nedotáhli nadějně rozehraný zápas v Krnsku

FK Krnsko – SK Bělá 2:2 (1:2)

Trenérská dvojice Vrabec – Kuhnel se v zápase musela z různých důvodů obejít bez řady hráčů (mj. J.Toman, A. Jirdásek, Mir.Hodboď, P. Umáčený atd. ), přesto slepovaná sestava začala dobře. Úvodní centry ještě obrana domácích odvrátila, po přímém kopu Jirky Pavlíčka si ale odražený balón na penaltě našel Jirka Volf a přesnou střelou k tyči rozvlnil síť – 0:1. Ve 22.minutě vysunul Lukáš Šoóš po křídle Honzu Smékal a jeho centr si obrana Krnska srazila do sítě – 0:2. Bělá mohla být na koni, ale soupeř ve 32.minutě snížil po rychlé akci na 1:2.

Ve druhé půli se Bělé příliš nedařila mezihra, soupeř si ale velké šance nevypracoval. Pojistku mohl přidat střídající Matěj Hodboď, trefil ale brankáře . V závěru kostrbatá druhé půle přišel málo vídaný trest: přízemní rohový kop Bělá trestuhodně na první tyči nepokryla a překvapený Honza Verner už neměl čas reagovat – 2:2.

I přes oslabenou sestavu Bělá mohla a měla ze zápasu vytěžit víc, stále trvá její neporazitelnost na půdě soupeřů (1-4-0), ale vhledem k průběhu a vedení se tato remíza bude počítat spíše mezi ztráty.
V dalším zápase přivítá Bělá doma Kosořice – sobota 5.11.2022 od 14.00h.

 Branky:
32.Šesták, 83. Šulc – 16.Volf, 21.Vízek (vlastní)

Sestava Bělé:
Jan Verner – Vild, Pavlíček, Řehořek, Pokorný – Rokos (46.Mat. Hodboď), Volf (84.Riess), Smékal, Šoóš – Hodovanec, Mar. Toman

Žluté karty:
Kahule, Mareš, Šesták – M.Toman, Vild, Řehořek, Matj. Hodboď

 

Ostatní výsledky 13.kola:

Kr.Vrutice – SKP MB 2:1
Řepov – Akuma MB 5:1
Kněžmost – K.Hlavno 1:3
Bezno – Zdětín 2:2
Kosořice – Čejetice 0:1
Březno mělo volno