6.kolo OP mužů: Vítěznou šňůru utnuly Kosořice

TJ SOKOL KOSOŘICE – SK BĚLÁ POD BEZDĚZEM 1:0 (1:0)

Povzbuzeni čtyřzápasovou vítěznou šňůrou (bez inkasované branky) nastoupili muži Bělé v 6.kole okresního přeboru na půdě Kosořic. V sestavě dostal poprvé od začátku šanci Hodovanec, chyběli Smékal, Umáčený, M.Toman a Mat.Hodboď.

Prvních deset minut byli hosté aktivnější, náznak dvou pološancí ale k brance nevedl. Následně se hra vyrovnala a Kosořice udeřili ze své první větší šance. Branka domácího Krejcara ukončila takřka 400 minutovou neprůstřelnost brankáře Vernera. Další šanci soupeř neproměnil, do poločasu pak převládal na hřišti boj a neurovnaná hra z obou stran.

Ve 2.půli Bělá měla více míč na kopačkách, tentokrát ji ale chyběla (narozdíl od přechozích zápasů) potřebná kreativita k tomu, aby si vypracovala vyložené šance. Soupeř se zatáhnul a zkoušel hrát nakopávané míče, ani z nich ale šance nepřicházely. Neurovnanou hru bez šancí mohla změnit 70.minuta, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen kosořický Malík. Hostům ale nepomohla ani přesilovka, soupeř houževnatě bránil, hru kouskoval a měl i trochu štěstí, když nástřel vlastního hráče taktak že neskončil vlastní brankou. V závěru tvrdě fauloval Míra Hodboď a i jeho sudí poslal předčasně do sprch.

Nepříliš pěkný zápas tak skončil trochu překvapivým, ale zaslouženým vítězstvím Kosořic. Bělá si tentokráte příliš šancí nevypracovala a poprvé v sezoně vyšla střelecky naprázdno. V dalším zápase přivítají muži Zdětín A (sobota 25.9.2021 od 16.30h). Posledním neporaženým týmem soutěže je po 6.kole boleslavská Akuma, která se také dostala do průběžného vedení, Bělá na 5.místě na ni ztrácí dva body.

branka:
21. Krejcar

Sestava Bělé:
Verner – Mir. Hodboď, Vild (56. Řehořek), J.Toman, Štěpánek – Šoóš, Jirdásek, Pitloun, Pokorný, Rokos (60.Pavlíček) – Hodovanec (80. P.Vrabec)

Žluté karty:
Mudroch, Malík – Pitloun

Červené karty:
70. Malík – 90. Mir. Hodboď

Další výsledky 6.kola:
Řepov – Benátky B 1:3
Zdětín A – Akuma MB 3:6
Kněžmost – DBSK B 6:1
K.Hlavno – Březno 1:7
Kr. Vrutice A – Krnsko A 3:0
Mukařov – Doubrava 0:1