Žáci vyhráli na Akumě, 7+1 nestačila na Kněžmost/Řepov

Akuma MB – SK Bělá 2:4 (0:1)

Bez Lukášů Kubišty a Hríba vstoupili žáci do zápasu dobře, Matěj Hendrych proskočil do vápna, jeho střela se odrazila od tyče a pohotový Vojta Mencl se v dorážce nemýlil – 0:1. Pak se však hosté začali utápět v nepřesnostech a byli to domácí, kteří z brejků mohli udeřit, obrana si poradila vždy na poslední chvíli nebo střela mířila vedle.
Uklidnění pro Bělou přinesl rohový kop Vojty Bocka a pohotový zásah Jáchyma Vltavského – 0:2. A když Matěj Hendrych z dérážky přímého kop zvýšil na 0:3, zdálo se být o vítězi jasno. Jenže v závěru hosté na vápně vyrobili hrubku a soupeř korigoval, aby následně z přímého kopu z velké dálky překonal špatně postaveného Adama Cibulku podruhé – 2:3. V nastavení ale do otevřené obrany vniknul Matěj Hendrych a pečetil výhru Bělé.

branky:
65. Rejha, 68. Kropáček – 6.Mencl, 38. Vltavský, 53 a 70. Hendrych

sestava Bělé:
Cibulka – Remta, Raš, M.Jurička, Vltavský – Brodský, V. Mencl, Hendrych, Rampas – Doležal, V. Bock – Hrdina, Glaser, Chocholouš, Čipkala, A a N. Potapovovi, M.Mencl

TJ Kněžmost/TJ Řepov – SK Bělá 4:0 (4:0)

Mladší žáci na půdě favorita nezachytili úvod a ve 2.minutě prohrávali o dvě branky. Soupeř byl i nadále lepším týmem a ještě do poločasu skóre navýšil. Bělá soupeřovu branku ohrozila ve 2.půli, i když stále byla od tlakem. Od většího přídělu ji zachránil velmi dobře chytající Matěj Mencl.

branky:
Šak, Horák, Kobrle, Hnízdil

sestava Bělé:
M.Mencl – Bican, M.Jurička, Novák , Chocholouš, Hrdina, Glaser, Komárek – Kofránek, Borovičková, Beitl