Turnaje kategorie U7 v plném proudu

V neděli 28.4.2024 se v Mladé Boleslavi na hřišti u Koupaliště sehrál první turnaj kategorie U7. Pro Bělou šlo vůbec o historicky první účast v této kategorii. Turnaje se mělo účastnit 6 týmů, Kostelní Hlavno ale pro početnou marodku nedorazilo a tak se 5 týmů utkalo na dvou hřištích v systému každý s každým na 2x 10minut. Hrálo se v systému tři proti třem bez brankáře, výsledky se neevidovaly, šlo hlavně o dobrý pocit  a radost ze hry samotné. Obecně padalo hodně branek, k čemuž přispěli i bělští kluci.

Sestava Bělé na turnaji na SKP MB:
Šimon Drašnar, Jan Zimmermann, Václav Komárek, Vojtěch Steiner, Martin Kulczycki, Patrik Mikulič – trenér: Aleš Hrdlička

V sobotu 4.5.2024 pak celá série pokračovala domácím turnajem ve Bělé, opět bez účasti K.Hlavna.  Branek tentokráte padlo o něco míň (i proto, že byly menší branky), všichni účastníci si ale turnaj v pěkném jarním počasí užili a odměnou jim byl potlesk přihlížejících diváků a rodičů.

Sestava Bělé na domácím turnaji:
Šimon Drašnar, Jan Zimmermann, Václav Komárek, Vojtěch Steiner, Martin Kulczycki, David Kopčan – trenér: Petr Vodháněl

V sobotu 11.5.2024 pak série pokračovala v Ćejeticích. Tenokráte se zápasy hrály na 2 a 2 branky (propozice soutěže to umožňují), což přineslo trochu odlišný způsob myšlení při hře a samozřejmě více branek.

Sestava na turnaji v Ćejeticích:

Šimon Drašnar, Jan Zimmermann, Václav Komárek, Vojtěch Steiner, David Kopčan, Jakub Dvořák – trenér: Jiří Ďurfina

Kategorii U7 čekají ještě turnaje v Benátkách n.J (19.5 od 9.00h) a na Astonce (9.6 od 11.30h).