Starší žáci: cenná výhra v Řepově, dvě těsné porážky

FK Dlouhá Lhota – SK Bělá 1:0 (0:0)
Prvomájový zápas značně oslabený bělský tým poctivě odbojoval, v ofenzivě se téměř k ničemu nedostal, soupeře však do šancí téměř také nepouštěl. O výsledku rozhodla jediná povedená akce soupeře – míč se přes zákrok Matěje Mencla dostal do sítě. V obraně Bělé předvedlli výborný výkon Vojta Mencl a Jáchym Vltavský.

branka:
50. Hofer

TJ Sokol Řepov – SK Bělá 0:1 (0:0)
Uzdravení marodi pomohli k cenné výhře na půdě leadera soutěže, v 1.půli trefil Lukáš Brodský tyč, ve 2.půli pokusy soupeře z dálky lapil Jáchym Šimek a Bělá udeřila před koncem, akci po levé straně korunoval přesnou trefou z vápna Vojta Bock.

branka: 
65. V. Bock

SK Bělá – Klášter/Bakov 0:1 (0:1)
Bělá bez Lukáše Kubišty přežila díky Jáchymovi Šimkovi tři šance soupeře, ten ale nakonec ještě před půlí skóroval. Domácí kontrovali břevnem Matěje Hendrycha z přímého kopu, blízko gólu po rohu byl Vašek Raš. Více šancí se i díky řadě nepřesností v kombinaci domácí nepřipravili.

branka:
25. Najman

SK Bělá – FK Krnsko/SK Bezno 11:1 (6:1)
Raketový nástup domácích a hattrick Lukáše Hríba určil ráz zápasu. Soupeř snížil z penalty, jinak ale Bělá měla zápas po kontrolou, výsledek gólově podpořili i střídající hráči.

branky:
4,6, 8 a 38. Hríb, 12 a 23. Hendrych, 55 a 58. Glaser, 19. N.Potapov, 48. Vltavský, 67. Chocholouš – 17. Honc (pok.kop)