Bělské týmy starších žáků na stupních vítězů, vítězem turnaje Klášter

V neděli 11. února 2024 se v bělské sportovní hale utkaly týmy starších žáků v tradičním systému ve dvou skupinách po 4 s následným playof/playout.
Domácí měli ve hře dva týmy, oba se dostaly do semifinále ze druhých míst ve skupinách. Červený tým v něm vedl ještě minutu před koncem nad Klášterem, soupeř ale v závěru vyrovnal a lépe zvládl i následné pokutové kopy. Růžový tým Bělé sehrál skvělé semifinále a zaskočil favorizovaný tým Doksy modrý. Ten se následně nedokázal namotivovat na souboj o bronz a jasně prohrál s domácím červeným týmem. Finále rozhodla sporná penalta nařízená sudím hned v úvodu, Klášter přes enormní snahu růžového týmu Bělé vítězství uhájil.
Rozstřel o nejlepšího střelce turnaje zvládl doubravský Josef Kovařič v dodatečném penaltovém rozstřelu proti domácímu Lukáši Kubištovi (oba v turnaji 7 branek). Nejlepším brankářem se stal Tomáš Hanč (Doksy zelený) a nejlepším hráčem Lukáš Brodský (Bělá růžový).  Závěrečným turnajem zimní sezony bude v sobotu 17.2.2024 turnaj kategorie U9.
Celkové výsledky turnaje U15 lze najít zde:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Xo85iMh2nAsZ9ZzAvdwX152TJzrZl8P2Ix6oBnljcT0/edit#gid=0

Sestavy a branky bělských týmů na turnaji:

Červený tým Bělé:
Cibulka – Raš, Hendrych(2), Bock(2), Kubišta(7), Glaser(1), Čipkala

Růžový tým Bělé:
Raš – V.Mencl (2), Vltavský, Remta, Brodský(1), Hrdina(2), Drašnar

 

Foto: Simona Čtveráčková