Starší přípravka na Vánočním turnaji bramborová

V sobotu 16.prosince 2023 se starší přípravka SK Bělá účastnila halového turnaje v Kosmonosích.  Ve skupinové fázi nejprve přehrála Jabkenice těsně 1:0, když o výhře rozhodla souhra Šimona a Matěje Bartoníčkových, po které druhý jmenovaný skóroval. V dalším zápase pak výhra 3:0 nad Benátkami n.J. zajistila  postup ze skupiny. Svou první branku za starší přípravku dal Míša Vokněr, když dorazil střelu Marka Kolomazníka. Podruhé pak skóroval Matěj Bartoníček a výhru pečetil Vojta Jurička. Závěrečná vysoká prohra se Sportingem už na postupu do semifinále nic nemohla změnit.

V semifinále byl soupeř z Mnich. Hradiště aktivnější, Bělá ale dlouho odolávala. Až gól z přečíslení 2 na 1 poslal soupeře do vedení, které přes snahu soupeře už uhájil. A protože se nepovedla ani odveta v souboji o 3. místo proti Sportingu, skončila starší přípravka na krásném 4.místě. Výhru v turnaji nakonec slavilo Mnichovo Hradiště, když ve finále na penalty zdolalo Bakov n.J.

Sestava Bělé na turnaji:
Kryšpín Šimek – Matěj Bartoníček, Šimon Bartoníček, Marek Schneider, Vojtěch Jurička – Antonín Žitný, Michal Vokněr, Milan Vokněr, Marek Kolomazník, David Antonín

Trenéři:
Jiří Vokněr, Jiří Ďurfina

Výsledky a branky Bělé na turnaji – skupinová fáze:

Bělá – Jabkenice 1:0 (M.Bartoníček)
Bělá – Benátky 3:0 (Mich. Vokněr, M.Bartoníček, V.Jurička)
Bělá – Sporting MB 0:5

Semifinále:
Bělá – MSK 0:1

o 3.místo
Bělá – Sporting MB 0:3