Muži poprvé v sezoně remizovali, bod si vezou z Hlavna

SK Meteor Kostelní Hlavno – SK Bělá 1:1 (1:1)

Mezi dvěmi domácími „derby“ zápasy zavítali muži Bělé na půdu Kostelního Hlavna. Tradiční sestavu doplnil navrátivší se Lukáš Havel.

Zápas na těžkém terénu začal optickou převahou Bělé, ze čtyř rohových kopů ale nic nevytěžila. Poměrně brzy byli žlutě napomínání Róza s Volfikem a ve zbytku zápasu si museli dávat pozor. Po půl hodině hry kopali roh domácí, míč propadl na zadní tyč kde Bělá zaváhala a soupeř trestal – 1:0.  Vyrovnání stihli hosté do poločasu – Kolouch našel za obranou Martina Tomise, jehož stoper sestřelil ve vápně. Jirka Volf pak z penalty potvrdil, že se mu exekuce pokutových kopů poslední dobou skutečně daří – 1:1.

I druhá půle byla spíše o boji mezi šestnáctkami, oba týmy si jen těžko připravovaly střelecké pozice. Blíže k výhře byli hosté, opět ale nevyužili několik rohových kopů a některé situace nedokázali dohrát. Kvalitnější kombinaci bránil i těžký terén a tak zápas dospěl do remízového závěru.

Cena tohoto bodu se ukáže na konci sezony, každopádně díky porážce Akumy se Bělá posunula o skóre do čela tabulky ( a má sehrán o zápas méně).  V dalším zápase čeká svěřence trenéra Vrabce derby proti stále lepšícímu se Bakovu. (Sobota 19.10.2024 od 15.30h)

branky:
33. Hobzík – 41. Volf (pk)

sestava Bělé:
Jan Verner – Mir. Hoddboď, Pokorný,Rosenkranz, Šoóš  – Volf (82. Ŕehořek) , J.Toman,  Koloušek, Havel – Hodovanec (71. Rokos), M.Toman

žluté karty:
Malák, Kraus – Rosenkranz, Volf, Pokorný, Mir. Hodboď, Ŕehořek, M. Toman

Další výsledky tohoto kola:
Židněves – Čejetice 3:1
Čistá – Chotětov B 1:2
Sporting MB A – Bezno 6:0
Zdětín A – Akuma MB A 2:0
Bakov A – Horky 2:0
Kr. Vrutice A – Horky n.J 3:1