Žáci vyhráli v Čejeticích, víkendový program zrušen

Druhý zářijový víkend poznamenala tlaková níže Boris, která nad Česko přinesla velmi deštivé počasí doprovázené silným větrem. Ve Bělé byl nejprve v pátek zrušen zápasy gardy, alespoň se tak uskutečnila narozeninová oslava Miloše Prokůpka a Jardy Barvíře. Neustávající déšť se velmi dobře vsakoval i sobotní ráno, kdy se mělo rozhodnout o domácích duelech žáků a dorostu. Ty nakonec byly odloženy, především však ale kvůli ostrému větru, v neděli pak byl odložen jeden soukromý turnaj na hřišti.  Odložen byl zápas mužů v Čejeticích, starší přípravka nehrála v Kosmonosech, mladší přípravce odpadnul turnaj na Akumě. Všechny odložené zápasy a turnaje již znají své náhradní termíny:

Muži
Čejetice – Bělá
Nový termín: sobota 16.11.24 od 13.30h

Dorost U19
Bělá – Kr. Vrutice
Nový termín: Sobota 16.11.24 od 10.00h

Žáci U15
Bělá – Jabkenice
Nový termín: Čtvrtek 19.9. 24 od 17.00h

Starší přípravka U11
Kosmonosy – Bělá
Nový termín: Pondělí 23.9.24 od 17.00h

Mladší přípravka U9
Turnaj na Akumě
Nový termín: Pátek 27.9.24 od 16.30h

 

Žáci U15
Čejetice – Bělá 0:2 (0:0)

Žáci netradičně na hrotu s Jáchymem Šimkem sehráli skvělou partii, vyrovnaná první půle branku nepřinesla, po přestávce hosté přežili přímý kop soupeře těsně za vápnem. Postupem času Bělá byla aktivnější i odvážnější směrem dopředu. Aleš Komárek po centru Matěje Chocholouše ještě skórovat nedokázal, ale Domča Glaser o chvíli později dokázal přetavit v branku výborné napadání a centr Boženky Čermákové.  A když hned za tři minuty našel Lukáš Hrdina za obranou rozběhnutého Matěje Chocholouše, bylo o vítězi zápasu jasno.
Výborný výkon celého mužstva, obranu skvěle řídil Vojta Mencl, ve středu pole dominoval neúnavný Jakub Straka.

Branky:
65. Glaser, 66. Chocholouš

Sestava Bělé:
M.Mencl – Čermáková, V.Mencl, Bican, Vltavský – Chocholouš, Hrdina, Straka, Rampas – Glaser, Šimek – J.Bock, Komárek, Kofránek, M.Bartoníček, Čipkala