Vítězná premiéra obnoveného dorosteneckého týmu

SK Bělá pod Bezdězem – SKP MB 6:0 (3:0)

V sobotu 31.srpna měl soutěžní premiéru obnovený dorostenecký tým Bělé. Družina trenérů Prokůpka a Bocka měla za soupeře policejní tým z Boleslavi, který ale dorazil jen v 11 hráčích bez možnosti střídání.

Úvod vyšel domácím skvěle, ve 4.minutě posadil Vojta Bocka míč z rohového kopu na hlavu Mariana Truniaka a Bělá šla do vedení. Střelec branky pak v 8.minutě centroval z pravé strany a důrazný Lukáš Kubišta byl u míče dřívě než brankář soupeře – 2:0. Další dvě akce domácí nedotáhli, v 35.minutě se do brejku dostal znovu Kubišta a střelou na zadní tyč skóroval – 3:0. Před poločasem měli šanci hosté , překonaného Matěje Prokůpka zachránila tyč.

Převaha Bělé pokračovala i po pauze, soupeře nejprve odolával, kolem 50.minuty ale v krátkém sledu skórovali Bock, Kakos a Vavrek a tím definitivně zpečetili výhru domácích. Zbytek utkání už se v poklidu dohrál.

Dorostenci tak na úvod připisují výhru, v dalším zápase se představí na půdě Luštěnic (neděle 8.9.2024 od 10.30h)

branky:
8 a 35. Kubišta, 4. M.Truniak, 52. Bock, 54. Kakos, 58. Vavrek

sestava Bělé:
Mat. Prokůpek – Bock, Hendrych, Hurta, Raš – Vavrek, brodský, Smékal, Kakos – Kubišta, M.Truniak – Hejcman, A. a N. Potapovovi, Kašík, Bašus

žluté karty:
Petlača (SKP MB)