Jarní sezona přípravek vrcholí

Penaltovou ruletu starší přípravky rozhodli až brankáři

SK Bělá A – TJ Sokol Řepov 8:8 (5:6) pk. 6:7

V brankovou přestřelku se proměnil závěrečný zápas starší přípravky. Soupeř byl v poli aktivnějším týmem, především jeho kapitán Horák dělal domácím velké problémy. Na branky soupeře Bělá reagovala hlavně díky povedeným dlouhým autům, rohům a přímým kopům. Díky tomu bylo poločasové skóre téměř vyrovnané.

V druhé půli pokračoval vyrovnaný souboj, několika povedenými zákroky se blýskl Roman Beitl. Domácí dokázali skóre dorovnat a v závěru mohli výhru strhnout na svou stranu, Matěj Chocholouš pumelicí z velké dálky orazítkoval břevno.

Zápas tak skončil remízou, o bodu navíc rozhodovaly penalty. V těch byl stav velmi dlouho vyrovnaný, oba týmy několikrát promarnily šanci rozhodnout. Nakonec museli jít kopat brankáři, zatímco hostující proměnil, domácí nikoliv.
Nic už to ale nemohlo změnit na tom, že Bělá A-tým obsadil ve své (těžší) skupině krásné 3.místo, B-tým (v lehčí skupině) pak skončil pátý. Oba týmy čekají ještě konečné turnaje.

Branky Bělé:
2x Drašnar, 2x Velich, 2x Glaser, Borna, Choccholouš

Sestava Bělé:
Beitl – M.Bartoníček, Chocholouš, M.Jurička, Š.Bartoníček – Glaser, Straka – Velich, Drašnar, Komárek, Mil. Vokněr, Borna

 

Mladší přípravka doma soupeře potrápila

Třetí turnaj Fáze 4 pořádala Bělá, za pěkného počasí se její výkony opět o něco posunuly a soupeřům zle zatápěla. V prvním zápase sahala po výhře na Dolním Bousovem, soupeř srovnal těsně před koncem na 3:3. Vyrovnaný byl i další souboj s dosud suverénním Ŕepovem, fyzicky disponovanější soupeř rozhodl o výhře až ve druhé půli. Třetí zápas proti SKPMB pak bělští zástupci zvládli herně, i výsledkově . Potěšil výkon i branky Marka Schneidera, s novou rolí se dobře popasoval i Milan Vokněr, dalekonosnou gólovou střelou se prezentoval Vojta Voleman a  nejkrásnější gól dne pak dal Marek Hrdina po krásné kombinaci týmu. Závěrečný turnaj je na plánu v neděli 11.června v Dolním Bousově (od 10h).

Sestava Bělé na turnaji:
Šimek (Čangel) – Křižák, A.Hrdlička, Mil. Vokněr, Schneider, Voleman – Vaňous, D.Bartoníček, Fischer, Volek, Hrdina

Výsledky a branky Bělé na turnaji:
Bělá – DBSK 3:3 (3:1) 2x Schneider, Antonín
Bělá – Řepov 6:9 (3:2) 4x Mil. Vokněr, 2x Schneider
Bělá – SKP MB 7:4 (2:1) 2x Vaňous, 2x Vokněr, Fischer, Hrdina, Schneider
Řepov – SKP MB 12:5
SKP MB – DBSK 4:7
DBSK – Ŕepov 6:5