Dorost i žáci bodovali na půdě soupeře

Dorost U19

TJ Sokol Kněžmost – SK Bělá 1:1  (0:0)

Trenér Miloš Prokůpek:

Bod z půdy soupeře bereme. První půle byla vyrovnaná, domácí šli po vyřešeném brejku do vedení, my odpověděli Kubou Dědkem po rohovém kopu. 
Pak nás podržel Matěj v bráně, když chytil tři šance soupeře. 
Ve druhé půli do toho domácí hodně šlapali, byli jsme pod tlakem, Kněžmost nastřelil břevno, ale i my trefili brankovou konstrukci Lukášem Kubištou. 
Stínem bylo zranění Mirka Vavreka, který s roztrženým rtem musel do nemocnice na šití, zřejmě nejbližší zápasy nebude. 
Díky obětavosti celého týmu jsme nakonec vyválčili cenný bod, oceňuju i zapůjčené žáky – Vojta Mencl zahrál výborně a Jáchym Vltavský nám taky výrazně pomohl. 

branky:
18.Brázda – 28. Dědek

žluté karty:
Brázda, Svoboda, Kacr, Hybner (všichni Kněžmost)

sestava Bělé:
M.Prokůpek – Vltavský, V.Mencl, Hurta, V. Bock – Dědek, Kakos, Brodský, Varvrek – Šťastný, Kubišta – N.Potapov, Remta, Bašus, Hejcman

 

Žáci U15

TJ Sokol Řepov – SK Bělá 0:5 (0:3)

Trenér Michal Glaser:

Po sérii těsných zápasů jsme doufali v trochu klidnější utkání, to se naštěstí díky brankám v první půli dostavilo.  Domča Glaser nás poslal do vedení po rohu, pak byl důsledný Vojta Mencl při napadání, na 3:0 zvýšil po kombinaci Jáchym Šimek. Dařilo se nám získávat míče ve středu pole i ve 2.půli, opět v tom vynikal Kuba Straka. Přidali jsme ještě dvě branky, zápas se dohrával v poklidu. Těší nás, že můžeme točit tolik hráčů, v téhle fázi, kdy se neustále hraje středa-víkend, je to rozložení sil  důležité. 

branky:
21 a 50. Šimek, 8. Glaser, 12. V. Mencl, 55. Chocholouš

žlutá karta:
Šimek (Bělá)

sestava Bělé:
M.Mencl – M.Bartoníček, Vltavský, Š.Bartoníček, Pičman – Chocholouš, Straka, V.Mencl, Rampas – Glaser, Šimek – Čipkala, Kolomazník, Čermáková, J.Bock, Bican

Žáci U15
SK Jizeran Doubrava – SK Bělá 0:1 (0:0)

Trenér Martin Kulczycki:

Byli jsme aktivnějsí na míči, ale v podstatě celý zápas jsme se nebyli schopni dostat do zhuštěné obrany a kloudně vystřelit, nevyhověli jsme si. Soupeř hrál na brejky a vlastně v každé půli měl jednu dobrou šanci na zakončení – jednou minul, podruhé trefil Jáchyma Šimka. V 55.minutě sudí nařídil penaltu za faul Jáchyma Vltavského, domácí hráč vyslal slabou ranku doprostřed , s tím gólman neměl problém. To byl rozhodující moment, protože za chvíli po rohu dal gól Vojta Mencl gól hlavou. Byl to vyrovnaný zápas, asi by mu spíš slušela remíza, byli jsme šťastnějším týmem.

branky:
60. V. Mencl

žlutá karta:
49. Čapek (Doubrava)

sestava Bělé:
Šimek – M.Bartoníček, V.Mencl, Bican, V.Jurička – Vltavský, Straka, Hrdina, Chocholouš – Glaser, M.Mencl – Š.Bartoníček, Pičman, Komárek, Kofránek, Beitl, Novák