Zdětín rázně utnul vítěznou sérii mužů

SK Bělá – FK Zdětín 0:4 (0:1)

Po odloženém zápase v Čejeticích nastoupili muži proti Zdětínu bez chybějícího Martina Tomana, Lukáše Havla, Romana Koubka, Honzy Vernera a dalších omluvenek.  Z dorostu tak byl na lavičce do zápasu připraven Marian Truniak, z gardy pak Jirka Jurička.

Úvod Bělé nevyšel, nedorozumění v obraně využil Horváth a hosté šli po necelé minutě do vedení. Domácí se do zápasu dostávali ztěžka, hosté si v defenzivě počínali pozorně. Postupem času ale domácí zíkslai jistotu v mezihře a Petr Plintovič měl dvě velké šance v podobě samostatných úniků, v obou případech ale skončili nevyužité.

Obraz hry se příliš nezměnil ani po přestávce, Bělá marně dobývala obranný val soupeře, ten naopak hrozil brejky. Dvě šance soupeři ještě sebral pozorný Jarda Verner, ani on ale nezabránil brankám soupeře v 66 a 75.minutě. Zmar Bělé gradoval v závěru, střelu střídajícího Oleha Truniaka hosté vykopávali z brankové čáry, na druhé straně vyraženou střelu Jardy Vernera si do branky  nešťastně dorazil Míra Hodboď.

Zápas blbec pro tým Karla Vrabce, i v nekompletní sestavě Bělá mohla a měla hosty více potrápit, ale nevyužila svoje šance. Hosté přijeli dobře připraveni a byli i efektivní. V dalším zápase se Bělá představí v Boleslavi na Astonce proti Sportingu (28.9.2024 od 16.00h)

branky:
1 a 66. Horváth, 75. Růžička, 88. Mir.Hodboď (vlastní)

žluté karty:
Šoóš , J.Toman, Mir.Hodboď – Horváth, Kredba

sestava Bělé:
Jaroslav Verner – Rokos, Pokorný, J.Toman, Mir. Hodboď – Rokos (70.Ďurfina), Rosenkranz, Koloušek, Volf – Plintovič, Hodovanec (80.O.Truniak)

Další zápasy tohoto kola:
Krnsko – Čistá 2:1
K.Hlavno – Kr. Vrutice 2:1
Horky – Sporting MB 0:3
Bezno A – Akuma MB A 1:6
Bakov A – Židněves 1:3
Chotětov B – Čejetice 1:3