Bleskový úvod nasměroval muže k výhře

SK Židněves – SK Bělá 1:6 (0:5)

Na půdě nováčka z Židněvse rozehrál mužský tým fotbalovou sezonu 2024/2025. Kromě dlouhodobých marodů (Jirdásek, Řehořek, Vrabec) chyběli Pokorný Volfem, soutěžní premiéru v dresu Bělé si naopak odbyli noví hráči Vinčálek s Havlem a v brance se po dlouhé době objevil Honza Verner.

Hosté do zápasu vstoupili rázně a už ve 3.minutě mohli díky Martinu Tomanovi slavit – 0:1.  Dominantní výkon Bělé pokračoval, v 10.minutě se premiérově za Bělou trefil Lukáš Havel a chvíli na to přidal třetí branku Tomáš Hodovanec.  A když v 19.minutě po rohovém kopu zvýšil Martin Toman na 0:4, bylo velmi rychle o osudu zápasu jasno.  Družina trenéra Vrabce byla díky náskoku na koni, dobře kombinovala, několik dalších akcí do gólu nedotáhla. Ujala se až hlavička Martina Tomana po rohu, který tím za poločas stihnul hattrick.

Druhá půle se dohrávala už v poklidnějším tempu, domácí využili záváhání Bělé a v 68.minutě snížili, gólovou tečku za zápasem udělal svou druhou brankou Tomáš Hodovanec.

Skvělý vstup mužů do soutěže, v dalším kole přivítá Bělá doma Chotětov B ( sobota 24.8.2024 od 17.00h).

branky:
68. Měkota – 3, 19 a 43. M.Toman, 13 a 74. Hodovanec, 10. Hodovanec

sestava Bělé:
Jan Verner – Šoóš, Koubek (82. Ďurfina), Vinčálek, Mir. Hodboď – Rokos, J.Toman, Rosenkranz, Hodovanec  (77.Plintovič) – Havel, M.Toman

žluté karty:
Hendrych, Korec – Koubek, Šoóš

Další výsledky 1.kola: 
Čejetice – Bakov A 2:9
Akuma A – Kr. Vrutice A 6:2
Bezno A – Krnsko 2:4
Chotětov B – Horky 3:2
Sporting MB A – Čistá 3:3
Zdětín A – Kost. Hlavno 5:2