Mladší žáci korunovali jarní vzestup

TJF Čechie Čejetice – SK Bělá 0:0 (0:0) na pok. kopy 1:2

Od počátku vyrovnaný zápas, v němž nebyl znát 25 bodový rozdíl mezi oběma týmy, ovládali defensivy. Šance se rodily těžce a když už byly, tak je lapili pozorní brankáři. Větší možnosti k rozhodnutí v základní hrací době měla ve 2.půli Bělá, domácí brankář byl však pozorný. Mladší žáci tak již poosmé v sezoně (žádný jiný tým nekopal penalty častěji) končili zápas penaltami, Viktorka s Boženkou neproměnil, ale Jurda s Hrďasem ano a tak hosté upravili svoji bilanci penalt na 4:4.

Sestava Bělé:
M.Mencl – Novák, M.Jurička, Chocholouš – Čermáková, Hrdina, Glaser – Komárek – Kofránek, Borovičková, Beitl, Bock

 

SK Bělá – FK MB/FC Sporting Dívky 2:1  (0:1)

Závěrečný přeložený zápas se dlouho vyvíjel ve prospěch boleslavských děvčat a vypadla to, že si připíší skalp bělských i podruhé v sezoně. Ve druhé půli si vzal ale slovo Dominik Glaser, který po rozehraném přímém kopu nejprve vyrovnal.  Svůj poslední zápas ve Bělé hrála Viktorka Borovičková a právě po faulu na ní v samém závěru dostala Bělá možnost penalty, kterou Glaser proměnil.
Mladší žáci dokonali povedenou jarní část sezony, Dominik Glaser se s 15 brankami stal nejlepším střelcem týmu.

Branky:
45 a 57 (pk). Glaser – Tomanová

Sestava Bělé:
M.Mencl – Bican, Jurička, Chocholouš – Straka, hrdina, Glaser – Borovičková – Kofránek, Š. Bartoníček, Beitl, Komárek, Novák, Pičman, J.Bock