U13 vítězně, U15 nezastavila Luštěnice

U13:
SK Bělá – FC Sporting MB B 3:2 (2:0)
Mladší žáci začali skvěle a rychle šli do dvoubrankového vedení. Postupem času ale přestávali hrát a soupeř je nakonec potrestal snižující brankou.  V nervózním závěru přidal po rohu pojistku Domča Glaser, soupeř ale ještě korigoval a drama ukončil až konečný hvizd sudího.

branky Bělé:
Hrdina, Chocholouš, Glaser

sestava Bělé:
M.Mencl – Čermáková, Jurička, Borovičková, Komárek, Hrdina, Novák, Chocholouš, Glaser, Pičman, J.Bock, Bican, Beitl, Kofránek

 

U13:
SK Židněves/Sokol Březno – SK Bělá 1:2 (1:0)
Úvodní poločas byli o něco lepší domácí, nejdřív trefili tyč, pak dokázali využít situaci 2 na 1. Ve druhé půli Bělá zabrala, Pičman trefil tyč, Hrdina střílel do gólmana, na druhé straně domácí 2x skórovali z ofsajdu. Rozhodla pohotovost Domči Glasera, který nejprve střelou a pak po brejku zařídil obrat ve skóre. Mladší žáci tak získaly cenné tři body.

branky Bělé:
2x Glaser

sestava Bělé:
M.Mencl – Chcocholouš, Jurička, Novák ,Hrdina, Glaser, Straka, Pičman ,Borovičková, Čermáková, Bock, Kofránek

 

U15:
SK Bělá – TJF Čechie Čejetice 6:0 (1:0)
Žáci proti nekompletnímu soupeři (10hráčů) začali rychlou brankou Lukáše Kubišty, pak se však utápěli v nepřesnostech a těsný náskok vydržel do poločasu. Ve 2.poločasu se pohyb i kombinace domácích zlepšila, klid na kopačky dodaly branky kapitána Matěje Hendrycha. Oslabený soupeř mohl korigovat z penalty, tu však Matěj Mencl zneškodnil. Závěr už patřil jedně domácím.

branky:
4, 67 a 69. Kubišta, 46 a 48. Hendrych, 51. Brodský

sestava Bělé:
Cibulka (M.Mencl) – Raš, V.Mencl, Brodský, Vltavský – V.Bock, Hrdina, Hendrych, Rampas – Kubišta, Doležal – Hríb, Čipkala, Glaser, A a N. Potapovovi

U15:
TJ Sokol Luštěnice – SK Bělá 3:0 (2:0)
V dohrávce odloženého zápasu mohla jít Bělá do vedení, svoje brejky ale nevyužila. Luštěnice hrozily po rohových kopech, obrana odolávala. Ve 20.minutě dostal ale ve vápně příliš místa střelec Kulínský a v šanci se nemýlil. Na druhé straně mohl srovnat Vojta Bock, po kličce brankáři v brejku se ale ke střele nedostal. Soupeř kontroval přesnou střelou pod břevno z přímého kopu.
Přeskupení řad ani střídání brankáře Bělou výrazněji neprobudilo, v mezihře sice byla vyrovnaným soupeřem, její snahy ale končily většinou u vápna soupeře. Ten naopak střelou z vápna překonal Adama Cibulku. A protože střela Lukáše Kubišty tyč minula, hosté končily zápas bez bodu i vstřelené branky. Soupeř se díky výhře stal kolo před koncem vítězem celé soutěže.

branky:
20.Kolínský, 31.Kos, 41. Sobota

sestava Bělé:
M.Mencl (Cibulka) – Raš, V.Mencl, Brodský, Vltavský – Doležal, V.Bock, Hríb, Hendrych, Rampas – Doležal – Hrdina, Čipkala, Glaser, A a N. Potapovovi