OP muži: V Bezně padaly branky jen do poločasu

Předposlední zápas sezony sehráli muži na půdě Bezna, marodka a omluvenky přinutily zapsání trenérů Vrabce a Kuhnela na lavičku náhradníků, spolu s nimi tam usednul i Jindra Hanibal.

Posledně jmenovaný ale velmi brzy zasáhl do hry, když pro zranění musel odstoupit Martin Toman. Živelnou pasáž pak načala 20.minuta, kdy skóroval domácí Šisler – 1:0. Bělá bleskově zápas otočila, nejprve se trefil Tomáš Hodovanec a hned po něm Lukáš Rokos. Do šaten se šlo ale za remízového stavu, když hosté dokázali potrestat faul ve vápně proměněnou penaltou.

I druhá půle byla vyrovnaná, hosté měli několik nadějně rozehraných akcí do přečíslení, nepodařilo se jim je ale dotáhnout do zdárného konce, chyběla lepší přihrávka nebo razantnější zakončení. A protože i Venca Krejčík na druhé straně za svá záda žádný z pokusů nepustil, zápas dospěl do nerozhodného konce.

Muži si tak dále drží pozoruhodnou bilanci na půdě soupeřů, kde v celé sezoně prohráli jen jeden zápas, zároveň se s osmi plichtami stávají remízovými králi soutěže. V závěrečném zápase nastoupí na půdě Kosořic (sobota 17.6.23 od 13.30h)

Branky:
20. Šisler. 36. Píša (pk) – 25. Hodovanec, 26. Rokos

Sestava Bělé:
Krejčík –Pokorný, M.Toman (14. Hanibal), Jirdásek, Mat. Hodboď – Rokos, J.Toman, Šoóš, Umáčený – Smékal, Hodovanec
Źluté karty:
Pokorný (Bělá)

Ostatní zápasy 16.kola:
Krnsko – Kněžmost 3:1
Řepov – Čejetice 2:2
Akuma MB – SKP MB 2:7
Kosořice – Březno 1:1
Kr.Vrutice – K.Hlavno 2:5
Zdětín měl volno

Díky výsledkům tohoto kola je už jasný sestup Kněžmosta, zachránilo se K.Hlavno. V posledním kole stačí Ŕepovu bod k postupu (hraje se Zdětínem), na jeho zaváhání čeká Březno (hraje v Kněžmostě).