Dorost v přestřelce podlehl Kněžmostu, žáci přidali třetí výhru v řadě

SK Bělá/TJF Čejetice  – TJ Sokol Kněžmost 3:4 (2:2)

Dorostenci chtěli navázat na předchozí výhru s Akumou, do poločasu ale tahali za kratší konec. Soupeře šel dvakrát do vedení, poprvé vyrovnal Oleh Truniak, podruhé těsně před půlí Karel Čacký.
Po pauze poslal domácí do vedení Tomáš Vizingr a to už vypadla s dalším bodovým ziskem slibně. Jenže zlomová byla 73.minuta, domácí promarnily akci 3 na 1 a soupeř na druhé straně po rohu a chybě brankáře vyrovnal. O pár minuit později pak dokázal proměnit i nájezd z levé strany hřiště – 3:4. Domácí ještě měly střelecké pokusy na vyrovnání, žádní ze střel si už cestu do sítě nenašla.

A protože poslední kolo má dorost volno a  dodatečná nástavba byla zrušena, sezona dorostenců končí. Končí i společné spojení s týmem Čejetic, který díky posílení z řad končících žáků založí pro příští sezonu již samostatný dorostenecký tým. Budoucnost bělského dorostu se nyní intenzivně řeší.

Branky:
O.Truniak, Ćacký, Vizingr – Kysela, Nikodém, Bednár, Śvejda

Sestava Bělé:
Sameliuk – Eškut, Toman, Kříž, Klíma – Halaj, Čacký, Putorík, Kalík – Vizingr, O.Truniak – Žulkevič, Zasrizhnyi, Kavalír, Dvořák

 

SK Bělá/TJ Nová Ves – FK Krnsko/SK Bezno 11:0 (4:0)

Povedený závěr soutěže potvrdili žáci v zápase s Krnskem, jasná výhra se začala rodit již v 1.půli, brankami k ní přispěli i hrajícíc brankáři Matěj Mencl a Jáchym Šimek.
Ve druhé půli Bělá svůj výkon ještě vylepšila, hrála více v pohybu a lépe kombinovala, výsledkem bylo mnoho dalších střeleckých pokusů i branek. První branku v sezoně vstřelil Štěpán Scheifler, po delší době se trefil i Lukáš Hrdina. V posledním zápase sezony se žáci pokusí překvapit favorita z Luštěnic.

Branky Bělé:
2x V. Cibulka, 2x V.Bock, Hrdina, M.Mencl, J.Šimek, ScheiflerRaš, Hendrych

Sestava Bělé:
A.Cibulka – V.Bock, Hendrych, Raš, Vltavský – Rampas, Brodský, V.Mencl, L.Kubišta –M.Mencl, Šimek – Hrdina, A. Cibulka, Doležal, Scheifler