Program starších přípravek narušil déšť

Deštivé počasí poznamenalo program starších přípravek, B-tým musel odložit svůj zápas s Čejeticemi (pondělí 24.4.23 od 17h), A-tým si svůj páteční zápas posunul na pondělí 17.4.2023:

Bakov nad Jizerou – SK Bělá A 4:7 (3:5)

Bez zraněného Romana Beitla a nemocného Vítka Drašnara postihla Bělou ještě před zápasem další rána, při rozcvičení píchlo v kolenu Tondu Žitného a s bolestivou grimasou musel být odvezen na podrobnější vyšetření.

Hosté nevstoupili do zápasu dobře, Matěj Chocholouš s Domčou Glaserem nabídli chybami soupeři hned zkraje zápasu dvoubrankové vedení. Pak teprve hosté začali hrát lépe, akci Milana Vokněra doklepl Kuba Straka a vzápětí Dominik Glaser vyrovnal. Povedenou pasáž pak doplnil brankou sváteční střelec Aleš Komárek. Bělá byla mírně lepším týmem, jako by se jí ale nechtělo soupeři brankově odskočit, obrana málo podporovala útok a tak byl náskok v poločasu pouze dvoubrankový.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, nejaktivnější na hřišti bylo útočné duo Straka – Vokněr, zastřeloval se Domča Glaser, který několikrát trefil břevno nebo tyč. A protože ani domácí se v útoku příliš neprosazovali, přinesla druhá půle jen tři branky.

Výhra potěšující, ale proti příštímu soupeři (KlášterHradiště) bude muset přípravka zahrát mnohem lépe, pokud chce myslet na úspěch.

branky Bělé:
3x Glaser, 2x Mil. Vokněr, Komárek, Straka

sestava Bělé:
Velich – M.Jurička, Chocholouš – Glaser – Straka, Mil. Vokněr – Šim. a Mat. Bartoníčkové, Komárek, Pičman, Žitný