Risk v Řepově nevyšel

TJ Sokol Řepov – SK Bělá 4:3 (1:0)

V závěrečném zápase sezony mohli muži svého soupeře při výhře o 3 a více branek vystřídat na 2. místě, ale zápas nezačali dobře.
Soupeř už v 1.minutě potrestal nedůraz Bělé na vápně a povedenou střelou šel do vedení – 1:0. K vidění byl svižný fotbal z obou stran a také celé řada šancí. Domácí dvakrát těsně minuli, jednou je vychytal Verner. Hosté měli  vyložených příležitostí ještě více, ale Pokorný, M.Toman, Pitloun a dvakrát Smékal je nedokázali využít. Řepov tak šel do šaten s náskokem jedné branky.
Bělé utekl i úvod druhé půle a hned z první akce inkasovala – 2:0. Nepřestala však hrát a Honza Smékal během hattrickem během sedmi minut!! zcela otočil skóre. Trenér Vrabec pak zariskoval a vědom si nutné výhry o tři branky posílil na závěrečných 20 minut ofenzivu. Risk ovšem nevyšel a Řepov dvakrát potrestal otevřenou obranu hostů. Velmi fotbalový a na šance bohatý zápas tak skončil výhrou domácích.
Muži tako končí na 3.místě okresního přeboru, nestačili jen na Řepov a postoupivší rezervu Benátek. Hodnocení sezony a změnám v realizačním týmu se bude věnovat samostatný článek. (mt,mk)

branky:
2.Štěpán, 49.Siřínek, 75.Kohout, 88.Holčapek – 62, 65 a 69. Smékal
sestava Bělé:
Jan Verner – Vild (68.Rokos), Pavlíček (86.P.Vrabec), Řehořek, Pokorný – M.Hodboď, Pitloun, Volf (86.Umáčený), Riess – M.Toman, Smékal
žluté karty:
Holčapek, Kohout, Solík – Pokorný, Riess

 

Ostatní výsledky závěrečného kola OP muži:

DBSK „B“ – Doubrava 1:5
Zdětín „A“ – Kosořice 1:2
Kr. Vrutice „A“ – Mukařov 5:1
Krnsko „A“ – Benátky „B“ 0:5
Akuma MB  – Březno 3:7
Kněžmost – K.Hlavno 8:0