Starší přípravka prošla jarem bez porážky

TJ Sokol Kochánky/SK Jizera Předměřice – SK Bělá 3:10 (0:4)

Starší přípravka vstoupila do zápasu dobře, Domča Glaser s Adamem Vítkem připravili jednoduchý gól pro Lukáše Hrdinu. Další průběh byl vyrovnaný, soupeřovy akce řešil pozorný Matěj Mencl.
Na druhé straně se dvakrát prosadil Adam Vítek, třetí branku mu vyhraným soubojem a přihrávkou připravila Viky Borovičková.

Soupeř snížil zkraje druhé půle, s chutí hrající Adam Vítek ale pak zatížil konto soupeře dalším brankami, přidali se i Domča Glaser a Vítek Drašnar.
Soupeř v závěru využil dvou zaváhání obrany a skóre tak upravil do konečné podoby. Po základní hrací době si oba týmy ještě dopřály čtvrthodiný přátelský mač, i v něm Bělá zvítězila.

Starší přípravka tak ovládla svou skupinu, jarní částí soutěže prošla bez porážky. Zaujetí a zápal pro hru zdobil celý tým, v brance bylo spolehnutí na Matěje Mencla, fotbalovou myšlenku hře dodávali především Domča Glaser a Lukáš Hrdina,
střelecky se v celé sezoně velice dařilo Adamovi Vítkovi, který v ní vstřelil přes 70 branek!

branky Bělé:
7x Vítek, Hrdina, Glaser, Drašnar

sestava Bělé:
M.Mencl – Chocholouš, Jurička, Hrdina, Vítek, Borovičková – Drašnar, J.Bock, Glaser, Pičman, Scheifler

 

Žáci podlehli leaderovi soutěže

DBSK – SK Bělá/TJ Nová Ves 6:0  (2:0)

Žáci drželi s vedoucím týmem soutěže krok do poločasu, problémem však bylo udržení míče a souvislejší pobyt na soupeřově půlce.
Přetížená obrana po pauze přestala zvládat ataky soupeře a ten skóre navýšil.
Snahu a zaujetí žákům nelze upřít, fotbalovost, pohyb a herní dovednosti však byly na straně domácích.

sestava Bělé:
J.Šimek (A.Cibulka) – Brodský, Hendrych, Pavlík,V. Cibulka – Loukotka, Čacký, Smékal, V.Mencl – Meisel, Dědek – V.Bock, Rampas, Raš, Kakos, Malík