Přípravky zakončily sezónu

V neděli 12.června zakončily letošní sezonu přípravky fotbalové Bělé. Rozloučení se konalo za krásného letního počasí přímo na stadionu SK Bělá.
Na úvod Václav Krejčík jménem klubu vyjádřil spokojenost s letošním fungováním a působením přípravek, ve své řeči poděkoval dětem, rodičům i trenérům.
Trenér Martin Kulczycki návazal v podobném duchu, ocenil spolupráci s klubem, připomněl, že po delší době šlo o kompletně dohranou sezonu, okořeněnou podzimním zájezdem dětí na zápas EL  na pražskou Letnou, povedenými zimními turnaji
(jak z hlediska prezentace, tak z hlediska organizace) a úspěšně zvládnutou jarní částí ( ve smyslu posunu herního rozvoje a dovedností hráčů obou přípravek). U obou přípravek byl vidět zájem o fotbal a trvale vysoká účast na trénincích i zápasech.
Následně byly předány diplomy a drobné dary všem dětem, které se zapojily do uplynulého ročníku, došlo na rozloučení se třemi hráči, kteří přecházejí do vyšší kategorie žáků (Lukáš Hrdina, Matěj Mencl, Štěpán Scheifler).
V debatě s rodiči o nadcházející sezoně se pak našla shoda pro založení dvou týmů starších přípravek, SK Bělá také provede nábor dětí ročníků 2014-2015 do mladší přípravky.
Po náležitém posilnění ( pizzy z restaurace U Smékalů – děkujeme + domácí dobroty ) došlo na fotbálek dětí proti rodičům, v přátelské atmosféře si zahráli všichni zájemci a zápas došel po nerozhodném stavu 16:16 do penaltového rozstřelu, který k všeobecnému jásotu zvládli lépe děti.
Závěr odpoledně pak každý využil dle libosti, o žízeň se bezchybně postaral kiosek vedený Kačkou Krejčíkovou – rovněž děkujeme.
Přejeme všem krásné léto a těšíme se na shledání před novou sezónou.