Kněžmost oplatil žákům porážku

TJ Sokol Kněžmost – SK Bělá/TJ Nová Ves 5:1 (1:1)

Žáci mohli v případě výhry soupeře přeskočit v tabulce, to se jim po vyrovnaném průběhu ale nepodařilo a soupeř jim oplatil podzimní porážku.

Domácí začali skvěle, a hned první jejich akce skončila brankou. Bělá nerezignovala a díky Meiselovi ve 26.minutě vyrovnala skóre – 1:1. Svižný fotbal pokračoval do přestávky, ani jeden z týmů skóre ale nenavýšil.

Hned po změně stran měla Bělá velkou šanci jít do vedení, penaltu Jirku Smékala ale brankář chytil. Do vedení tak šel soupeř a i když Bělá hrála dobře a měla několik možností na vyrovnání, z výhry se radovali domácí. Ti v závěru při risku hostů svou výhru vylepšili o další tři branky.

Škoda neproměněných šancí, každopádně žáci zanechali mnohem lepší dojem, než v minulém domácím zápase s Doubravou. Další kolo mají žáci volno, které si zpestří přátelským zápasem s Bakovem/Klášterem. (mp,mk)

Branka Bělé: Meisel

Sestava Bělé:
Šimek – Bock, Hendrych, Pavlík, Brodský  – Loukotka, V.Mencl, Smékal, Kakos – Meisel, Dědek – Vltavský, Raš, Malík, A.Cibulka

 

Přípravka se trápila, na výhru ale dosáhla


FC Sporting MB A – SK Bělá 2:5 (1:1)

 

Starší přípravku nezastihl první poločas v dobrém rozpoložení a jen díky výtečnému Matějovi Menclovi v brance udržela přijatelný poločasový výsledek, když si branku soupeř vstřelil sám.
Ve 2.půli přišlo přeci jen zlepšení v pohybu, soubojích i střelbě. Obrat zařídil Adam Vítek, pak se pěkně z přímého kopu trefil Vítek Drašnar. Soupeř ještě snížil, v závěru pak ale střelu Viktorky Borovičkové do břevna dorazil do sítě pozorný Śtěpán Scheifler.

Zlepšená druhá půle znamenala výhru, výkon (především v první půli) ale tentokrát dobrý nebyl. (mk)

Branky Bělé:
vlastní, 2x Vítek, Drašnar, Scheifler
Sestava Bělé:
M.Mencl – J.Bock, Vítek, Hrdina, Vítek, Komárek – Borovičková, Chocholouš, Glaser, Scheifler, M.Jurička

 

Mladší přípravka poprvé přehrála vrstevníky z Akumy

 

V neděli 29.května  se potřetí utkaly týmy mladších přípravek Bělé (viz náhledové foto), Akumy MB, Bousova a Dobrovic, tentokráte na půdě posledně jmenovaného týmu. Bělským se poprvé podařilo přehrát boleslavskou Akumu, pak sehrála vyrovnaný poločas s Bousovem, ve 2.půli ale už nedokázala vstřelit branku. V závěrečném zápase vedli domácí už 3:0, hosté ale povedeným závěrem skóre dorovnali a následně zvítězili na penalty. Závěrečný turnaj této série a celé sezony se hraje již tuto neděli na půdě boleslavské Akumy.

 

Výsledky turnaje a střelci branek Bělé:
Bělá – Akuma MB 6:1 (4:0) 2x Mil. Vokněr, Straka, Š.Bartoníček, Borna, Velich
Bělá – DBSK 3:5  (2:2)  Š.Bartoníček, Velich, Borna
Bělá – Dobrovice 3:3 (0:3) na pk 3:1  2x Straka, Borna, rozhodující penalta Bodzek
Dobrovice – DBSK 2:4 (1:2)
Dobrovice – Akuma 3:7 (0:3)
DBSK – Akuma MB 4:5  (3:2)

 

Sestava Bělé na turnaji:
K.Šimek – Š.Bartoníček, Straka, Velich, Bodzek – Mil. Vokněr, Mich. Vokněr, D.Bartoníček, Voleman, Vaňous, Borna

 

Tabulka před posledním turnajem:

 

Rk. Družstvo Záp. + 0 Skóre Body
1 SK Akuma Mladá Boleslav 9 8 0 1 67:39 24
2 SK Bělá pod Bezdězem 9 5 0 4 51:53 15
3 DBSK 9 3 0 6 50:53 9
4 FK Dobrovice 9 2 0 7 34:57 6