Garda se rozešla smírně s Lysou nad Labem

SK Bělá – SK Lysá nad Labem 2:2 (1:1)

Zápasu gardy předcházel slavnostní okamžik, klub jménem Martina Tomana pogratuloval k životnímu jubileu Jiřího Vernera – viz náhledové foto.  Dlouholetý hráč Bělé sklidil zasloužené gratulace a potlesk a pak už se šlo na věc.

V dusném počasí se hrál vyrovnaný zápas, první větší šanci měl Tůma, z vápna ale minul. Ve 27.minutě se do vápna prokombinoval Čapek a po jeho přihrávce Fišer rozvlnil síť – 1:0. Soupeř ale vzápětí kolmou přihrávkou vyslal útočníka do nájezdu a ten se nemýlil – 1:1. Do poločasu měl pak stejnou možnost (hned třikrát) na druhé straně Jirka Barvíř, brankář jeho úmysl ale dvakrát přečetl a jednou branku minul.

Ve 2.půli šla Bělá do vedení, aktivně hrající Čapek trefil tyč a z dorážky se nemýlil Vrabec – 2:1. Hosté ale opět našli odpověď a po centru na zadní tyč vyrovnali. V závěru se oba týmy snažily strhnout výhru na svou stranu, blíže k němu měla Lysá, dvakrát ji ale vychytal Jarda Verner a jednou muselo vypomoci i břevno. Na druhé straně byl nejblíže brance Umáčený, po přímém kopu Vrabce zahrál ve vyložené pozici smolně rukou.

Další zápas gardy je v jednání, budeme o něm včas informovat.

Branky Bělé:
Fišer, Vrabec

Sestava Bělé:
Jar. Verner – Prokůpek, Umáčený, Hanibal, Činka – Sabol, Vrabec, Tůma, Jir. Verner – Barvíř,Fišer  – M.Toman, Kulczycki, Čapek