Garda přestřílela vrstevníky z Bílé u Liberce

SK Bělá – SK Bílá u Ćeského Dubu 7:3 (2:2)

Po sérii venkovních zápasů se poprvé na jaře doma představila garda hráčů starších 35 let. Hrající manager Martin Toman měl minimum omluvenek, zápas za pěkného jarního počasí odehrálo 18 domácích hráčů za dozoru sudího Jandy.
Domácí začali svižně, soupeř však udeřil z první akce a po brejku šel do vedení. Vyrovnání zařídil nestárnoucí Jirka Barvíř, když zblízka doklepnul přiťuknutí Karla Vrabce. Pak svůj průnik do vápna zakončil Marcel Král a Bělá šla do vedení.
Soupeř ale před poločasem sehrál také povedenou akci, když přehrál obranu a po přiťuknutí hlavou skóre vyrovnal.

V druhé půli byl úvod vyrovnaný, pak domácí přehráli míč na vápno, kde ho Fišer sklepnul Vrabcovi a Bělá vedla. Vzápětí se podruhé trefil Marcel Král a zlomovou pasáž zakončil povedeným přímým kopem Karel Vrabec, který ze strany míč zakroutil krásně na zadní tyč.
V závěru soupeř už jen korigoval a za Bělou se trefili sváteční střelci: po výletě přes celé hřiště Jindra Hanibal a po centru levačkou pod břevno Martin Kulczycki.

Další zápas sehraje garda už tento pátek 20.5.2022 proti Lysé nad Labem ( 17.30h)

Branky Bělé:
2x Král, 2x Vrabec, Barvíř, Hanibal, Kulczycki

Sestava Bělé:
Jar. Verner – Prokůpek, Umáčený, Hanibal, Činka – Sabol, Vrabec, Knap, Král – Hilšer, Jir. Verner – Tůma,Barvíř,  Kuhnel, S.Bock, Fišer, M.Toman, Kulczycki