Muži si připsali první remízu v sezoně

FK Zdětín A – SK Bělá pod Bezdězem 1:1 (1:0)

Ve 20.kole okresního přeboru zavítala Bělá na půdu Zdětína. V sestavě se po zranění od začátku objevil Standa Pitloun, poprvé po návratu ze zahraničí začal od první minuty Martin Toman a v základní sestavě nastoupil i Patrik Vrabec.

Bělá začala dobře, během deseti minut si vypracovala dvě vyložené šance, Standa Pitloun s Jirkou Volfem je ale nedokázali proměnit v gól.  Zdětín se osměloval pomalu, udeřil však hned z první příležitosti: v 17.minutě rozhodčí odpískal hraniční faul Adama Řehořka před vápnem a soupeř nabídnutou šanci využil povedeně zahraným přímým kopem, který se ještě otřel o tyč branky Honzy Vernera – 1:0. Hosté tak museli dohánět ztrátu, šance si připravovali, leč neproměňovali.
Po půlhodině navíc mohli sami inkasovat, když po špatném odkopu běžel  hráč soupeře sám na branku, mířil však vedle.

Hned po poločase využil chyby stoperů Jirka Volf a přeloboval vyběhnuvšího brankáře – 1:1. Bělá byla v dalším průběhu i nadále lepším týmem, šance Martina  Tomana, Jirky Volfa a dalších zůstaly nepoměněny. Domácí svoje dva pokusy také nenamířili přesně a tak zápas
dospěl do remízy – pro Bělou je to první nerozhodný výsledek v sezoně. (mt, mk)

V dalším kole se muži představí na domácím hřišti proti Kněžmostu (sobota 14.5.2022 od 17.00h).

Překvapením kola je prohra Ŕepova s Krnskem, domácí doplatili na disciplinární trest z minulého vyhroceného zápasu s Benátkami B, ve kterém sudí udělil celkem 4 červené karty (z toho 3 domácím).

branky:
17.Trubička – 53.Volf
sestava Bělé:
Jan Verner – Vild, J. Toman, Řehořek, Pokorný (78.. Mat. Hodboď) – Vrabec, Pitloun, Jirdásek, Šóoš (46.Petrův), P.Vrabec (72.Rokos) – M.Toman (87.Hodovanec)

 

Ostatní výsledky 20.kola:

Řepov – Krnsko 2:4
Kr.Vrutice A – DBSK B 2:2
Kosořice – Březno 2:2
Kněžmost – Akuma MB 2:0
K.Hlavno – Doubrava 3:1
Mukařov – Benátky B 1:7