Žáci a starší přípravka při střelecké chuti

SK Bělá – SK Židněves/Sokol Březno 9:4 (3:2)

Souboj vedoucích týmů bronzové skupiny OP starších přípravek přinesl vyrovnanou první v půli, v té druhé Bělá strhla výhru na svou stranu díky zlepšeným individuálním výkonům většiny hráčů a střelecké chuti Adama Vítka.
Hosté šli v úvodu do vedení, Bělá ale do poločasu skóre otočila na 3:1. Soupeř nerezignoval a snížil, další šance mu lapil pozorný Matěj Mencl.
Ve druhé půli Bělá odskočila díky slepeným brankám Adama Vítka, premiérově se za starší přípravku pak trefil Jakub Straka – stále hráč mladší přípravky. Soupeř sice korigoval, drama v závěru ale odmítl Vítek Drašnar, který připravil dvě branky spoluhráčům (premiérová trefa Tomáše Kreidla) a gólový účet pak v závěru sám po pěkné individuální akci uzavřel.

Fotbalově velmi pěkný zápas, ke kterému přispěly oba týmy, v dalším kole se Bělá představí v Jabkenicích.

Branky Bělé:
6x Vítek, Straka, Kreidl, Drašnar
Sestava Bělé:
M.Mencl – Hrdina, Drašnar, Glaser, Straka, Vítek – J.Bock, Borovičková, M.Jurička, Pičman, Kreidl

 

SK Bělá  – FK Krnsko 11:1 (4:0)

Žáci narazili na fyzicky i fotbalově méně zdatného soupeře, kterého po celý zápas přehrávali a díky vysoké výhře si vylepšili skóre.
Úvodní dvě vyložené šance domácích  ještě brankou neskončili, další šance už Bělá dokázala proměnit. Jednu střelu soupeře v první půli zlikvidoval brankář Adam Cibulka.

I druhou půli Bělá dominovala, střelecky se dařilo Alešovi Meiselovi, velmi dobrým výkonem se prezentoval Vojta Mencl (2 branky), závěr okořenil pěknou brankou Hugo Miler, když lobem přehodil brankáře.   Domácí posledních 20 minut odehráli v sestavě pro příští rok a i během této fáze hry dokázali soupeře přehrát a třikrát skórovat. První minuty v této kategorii okusily i hráči starší přípravky – Lukáš Hrdina a Dominik Glaser.

V dalším kole se žáci představí na půdě Dlouhé Lhoty.

Branky Bělé:
4x Meisel, 2x V.Mencl, 2x Smékal, Pavlík, V.Cibulka, Miler
Sestava Bělé:
A.Cibulka (J.Šimek) – V.Cibulka, Čacký, Pavlík, Brodský – Loukotka, V.Mencl, Smékal, Kakos – Miler, Meisel – Rampas, V.Bock, Hendrych, Vltavský, Hrdina, Glaser