Žákovským týmům se v týdnu dařilo

SK Bělá/TJ Nová Ves – Slavoj Kropáčova Vrutice 5:3 (3:1)
Starší žáci ve středu 20.dubna za chladného počasí nezačali dobře, soupeř šel brzy do vedení po standardní situaci, domácí ale zareagovali velmi dobře a ještě do poločasu třemi pěknými brankami skóre otočili, střelecky se činil především Aleš Meisel.
Bělá pokračovala v dobrém výkonu i po přestávce a  brzy zvýšila na 4:1. V další fázi domácí trochu ustoupili z nasazení a soupeř toho využil ke snížení na 4:3, v závěru ale potvrdil zaslouženou výhru premiérovou brankou za starší žáky Vojta Mencl.
V oboustranně kvalitním zápase si tak Bělá připsala cennou výhru, výkon žáků je příslibem do dalších zápasů.

Branky Bělé:
3x Meisel, Čacký, V. Mencl

Sestava Bělé:
J.Šimek – V. Mencl, Pavlík, Hendrych, V. Cibulka – Brodský, Dědek, Čacký, Kakos – Meisel, L.Kubišta – Vltavský, Rampas, Raš,V.  Bock, Loukotka

 

Závěrečný turnaj mladších přípravek skupiny 6 v Benátkách nad Jizerou
Bělá – Řepov 7:3 ( 4x Straka, Bartoníček, Velich, Mil. Vokněr)
Bělá – Bakov 7:5 (5x Straka, Mil. Vokněr, Mich. Vokněr)
Bělá – Benátky 5:5 ( 2x Velich, 2x Straka, Mil.Vokněr)
Benátky – Bakov 7:6
Benátky – Řepov 10:4
Bakov – Řepov 6:2

Sestava Bělé na turnaji:
K.Šimek – Š.Bartoníček, Velich, Straka, Mil. Vokněr – Rudavský, Mich. Vokněr, D.Bartoníček

Mladší přípravka zvládla závěrečný turnaj velmi dobře, nejprve přehrála Řepov, pak v pěkném zápase v koncovce přetlačila Bakov a v závěrečném – opět velmi fotbalovém  zápase – remizovala s domácími Benátkami. Střelecky se dařilo Strakovi, premiérové trefy za přípravku se v zápase s Bakovem dočkal Michal Vokněr. Celkově se fotbalovost kluků v celé sérii zvyšovala a někteří už na jaře nakouknou i do zápasů starší přípravky.

Nejvíce branek (hlavní kritérium této soutěže) v celé sérii vstřelily Benátky, Bělá s Bakovem se podělili o druhé místo, třetí skončil Řepov.
Nyní se vylosují nové 4-členné skupiny a týmy v průběhu května a června čekají opět 4 turnaje.

 

SK Bělá – TJ Kochánky/SK Předměřice 5:1 (2:0)
Starší přípravka nebyla v prvním poločase lepším týmem, mohla se ale spolehnout na brankáře Matěje Mencla, který spolehlivě zachytával útočné výpady soupeře. K tomu navíc přidal dva povedené dlouhé nákopy, ze kterých Glaser s Vítkem zajistil Bělé vedení,
Hosté zaslouženě snížili zkraje druhé půle, bělští se ale v pravý čas fotbalově zlepšili a od třetí branky Chocholouše už byli lepším týmem. Výhru pojistil kapitán Hrdina a druhou brankou Vítek. Většinu zápasu Bělá střídala dvě kompletní pětky a v tomto trendu bude pokračovat i v dalších zápasech.
Branky Bělé:
2x Vítek, Glaser, Chocholouš, Hrdina
Sestava Bělé:
M.Mencl – J.Bock, M.Jurička, Hrdina, Vítek, Komárek – Borovičková, Drašnar, Chocholouš, Glaser, Scheifler