Žákovské soutěže – výhra žáků nad Kněžmostem, dorost na soupeře nestačil

DOROST

SK Jizeran Doubrava  –  SK Bělá 7:0 (3:0)
Doubravký dorost šlape, ten bělský se naopak trápí herně  i výsledkově. Zápas  jen potvrdil rozpoložení obou mužstev. Bělé nelze upřít snahu (bez ní by zápas skončil výraznějším debaklem), ale fotbalovost byla jasně na straně soupeře.

Sestava Bělé:
M.Prokůpek – Šimon, Zikán, Vaněk, T. Kubišta –  Čacký, Halaj, Petrův, Hybner – Blažek, Semrád – Melichárek, Pavlík

ŽÁCI

SK Bělá/Nová Ves – TJ Sokol Kněžmost 4:2 (2:0)

Žáci přehráli soupeře pohybem a využili únavu jeho hráčů, kteří dopoledne  nastoupili za dorost. Výšková převaha byla sice na straně soupeře, bělští však byli aktivnější a díky Dědkovi s Malíkem šli v první půli do vedení.

Ve 2.půli už byli hosté přeci jen svižnější a více útočili, Bělá však mohla vedení pojistit z několika brejků. Nakonec se to dvakrát podařilo Meiselovi. Kněžmost zápas v závěru zdramatizoval,když dvakrát překonal o břevno jinak dobře chytajícího Šimka. Na více již soupeři nezbyl čas a žáci si tak zaslouženě připisují tři body.

Branky Bělé:
2x Meisel, Dědek, Malík

Sestava Bělé:
J.Šimek – Brodský, Pavlík, Čacký, V.Cibulka – Dědek, Kakos, Smékal, Loukotka – Meisel, Miler – Doležal, Rampas, Vltavský, V. Bock, Dědek, Hendrych, Malík

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

V Boleslavi bylo rozlosováno pokračování soutěží starších přípravek, Bělá se v Bronzové skupině utká se sedmi soupeři systémem doma-venku, 4 zápasy se odehrají na pozdim, zbylých 10 na jaře. Soupeři Bělé:

Krnsko, Březno/Židněves, Kochánky/Předměřice, Jabkenice, Sporting MB A, Sporting MB B, Sporting MB C (dívky)

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

Ve 2.fázi turnajů narazí nejmladší bělští zástupci na Bakov, Řepov a Benátky. Dva turnaje se odehrají  ještě na podzim, další dva pak na jaře.