Žákovské soutěže před týdnem – první výhra žáků, sympatické vystoupení oslabené mladší přípravky

DOROST:

SK Bělá – SK Bezno – Sovínky/ FC Horky n.J 0:8 (0:5)
Zhruba půlhodinu dorost držel naději na přijatelný výsledek, když několik šancí zmařil brankář Prokůpek, pak však nestačil na přízemní pumelici z 25m, perfektně zahraný přímý kop a vrcholem zmaru  byla chybná rozehrávka se stopery těsně před poločasem, kdy soupeř pohodlně skóroval do prázdné branky.
V druhé půli se domácí mírně zlepšili, svoje šance však neproměnili a soupeř naopak skóre ještě navýšil.
Sestava Bělé:
Prokůpek – Zikán, T.Kubišta, Vaněk, Šimon – Blažek, Halaj, Petrův, Semrád – Hybner, Bartoň  – Čacký, Melichárek

 

ŽÁCI:

SK Bělá – Sokol Březno/TJ Sokol Řepov 1:13 (0:9)

Nedalo se čekat, že odvetu za pohárové vyřazení se stejným soupeřem  Bělá nyní výsledkově zvládne, čekal se ovšem lepší výkon. První půle se domácím ale hrubě nepovedla a soupeř devíti brankami zápas rozhodl. Korekci ve skóre zařídil po poločase Meisel, více ale pozorný soupeř už domácím  nedovolil.

 

Branka Bělé:
Meisel

 

Sestava Bělé:
J.Śimek – Brodský, Čacký, Doležal, Hendrych, L. Kubišta, V.Mencl, Smékal, Rampas, Loukotka, Vltavský, V.Bock, Pavlík, Meisel

 

 

FK Krnsko – SK Bělá 1:7 (0:4)

 

V dohrávaném  5.kole soutěže žáci poprvé uspěli, když jasně vyhráli na půdě Krnska. Neurovnaný úvod ukončila branka hostů, kteří od té chvíle byli lepším mužstvem a do šaten přidali ještě další tři branky.
V ´vodu druhé půle Bělá několik vyložených šancí neproměnila, následně ale skóre opět navýšila. Domácí  v závěru výsledek už jen  kosmeticky upravili.

 

Branky Bělé:
4x Meisel, 2x Dědek, L.Kubišta

 

Sestava Bělé:
Šimek – Brodský, Pavlík, Čacký, Cibulka V. – Doležal, V. Mencl, Kakos, Kubišta – Meisel, Dědek – Rampas, V.Bock, Vltavský, Cibulka A., Loukotka

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA – turnaj na SKP MB

 

Bělá – SKP MB A 5:3 (2:1)  (4x Straka, Schneider)
Bělá – Akuma MB 2:6 (0:4)  (Schneider, Straka)
Bělá – Čejetice B 7:0 ( 3x Straka, Bartoníček, Velich (pk), Schneider)
Akuma MB – Čejetice B 10:1
SKP MB A – Čejetice B 3:6
SKP MB A – Akuma MB 1:9

 

Na druhý turnaj základní části dorazila Bělá jen s pěti hráči do pole (ostatní marodi), ti však nejenže chytrým výkonem dokázali fyzicky vydržet tři zápasy v kuse, ale soupeřům se i vyrovnali a ve dvou případech se jim  podařilo zvítězit. V brance si první soutěžní nulu připsal Kryšpín Šimek, v  obraně jistě vystupovala dvojice Šimon Bartoníček – Daniel Velich, ofenzivní aktivitu řídil většinou Jakub Straka (autor osmi branek!), v každém zápase skóroval i Marek Schneider, několik šancí si vypracoval  Štěpán Bodzek. Bělá si tak připsala 6 bodů a v průběžném pořadí se dělí o druhé místo s Ćejeticemi B. Další turnaj hostí za týden boleslavská Akuma (neděle 03.10.21 od 10.00h)

 

Sestava Bělé na turnaji:
K.Šimek – Bartoníček, Velich – Straka, Bodzek, Schneider

 

Průběžná tabulka skupiny D po dvou odehraných turnajích (celkem 4 turnaje):

 

Rk. Družstvo Záp. + 0 Skóre Body
1 SK Akuma Mladá Boleslav 6 6 0 0 63:15 18
2 SK Bělá pod Bezdězem 6 3 0 3 30:28 9
3 TJF Čechie Čejetice „B“ 6 3 0 3 39:43 9
4 SKP Mladá Boleslav „A“ 6 0 0 6 12:58 0