1.kolo mládežnických soutěží: Výhry dorostu a starší přípravky, žáci podlehli Čejeticím

DOROST:
Skalsko – Bělá 1:2 (0:1)
Hosté měli povedené vstupy do obou poločasů, díky čemuž se dostali i do dvoubrankového vedení. V dalším průběhu byla hra vyrovnaná, zvýšená snaha domácích ve 2.půli vedla ke vstřelení kontaktní branky, více už ale hosté nedovolili a odvezli si cennou výhru.

Branky Bělé:
Hybner, Bartoň
Sestava Bělé:
Prokůpek – Šimon, Procházka, Vaněk, T.Kubišta – Bartoň, Halaj, Petrův, Semerád – Hybner, Blažek – Zikán, Meisel

ŽÁCI:
Bělá – Čejetice 1:4 (1:3)
Žáci sice šli v zápase do vedení díky brance Meisela, pak ale měl více ze hry soupeř a dokázal vyrovnat skóre. V dalším průběhu Bělá neproměnila dvě velké šance, hosté byli efektivnější a před poločasem dokázali gólově potrestat dvě chyby v defenzivě domácích.
Druhá půle byla vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách, soupeř přidal pojistku po brance z rohového kopu.
V domácím dresu potěšil výkon Šimka, Doležala a V. Mencla, pro které se jednalo o první mistrovský  zápas v dresech starších žáků.
Branky Bělé:
Meisel
Sestava Bělé:
Šimek – Brodský, Cihlář, Hendrych, Bock – Doležal, Čacký, V.Mencl, Smékal – Meisel, Miler – Kučera, Šulc, Kubišta, Raš, Pavlík –

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA:
Sporting MB A – Bělá 2:13 (1:7)
Přípravka vlétla do zápasu skvěle, Dominik Glaser připravil tři góly pro Adama Vítka a hosté šli rychle do vedení. I v dalším průběhu si Bělá udržovala převahu, branky přidali kapitán Lukáš Hrdina, dále Matěj Chocholouš a Vítek Drašnar. Domácí kosmeticky upravili, když dvakrát překonali Matěje Mencla. Ve druhé půli dostal šanci v brance i novic Tomáš Kreidl a svůj úsek hry ozdobil vychytaným čistým kontem. Bělá zvítězila díky kolektivnímu výkonu a všichni zúčastnění hráči podali velmi dobrý výkon.

Branky Bělé:
4x Hrdina 3x Vítek, 3xChocholouš, 2xGlaser, Drašnar
Sestava Bělé:
 M.Mencl (Kreidl) – Drašnar, Chocholouš,Hrdina, Vítek, Glaser – Komárek, M.Jurička, Borovičková, J.Bock