7.kolo OP: Muži přehráli Mukařov, dorost padl v závěru, první prohra starší přípravky

SK Bělá – FC Mukařov 4:1 (1:0)

Muži napotřetí doma nezaváhali, v utkání byli od počátku lepším týmem a připsali si zaslouženou výhru. Úvodní tlak Bělé branku nepřinesl, pak se ke slovu dostali i hosté, ale také nemířili přesně. Ve 41.minutě se po centru zprava nejlépe zorientoval Pokorný a dorážkou zblízka otevřel skóre.

V úvodu druhé půle nejprve předvedl pohotový zákrok Verner, na druhé straně se pak pískala penalta, kterou bezpečně proměnil Toman. Bělá si i nadále udržovala převahu a Umáčený po centru zprava vstřelil třetí branku. Po snížení hostů v závěru pak stejný hráč skóre zápasu uzavřel.

Branky:
40.Pokorný, 51.Toman(pk), 84 a 85. Umáčený – Geissler

Sestava Bělé:
Jan Verner – Mat. Hodboď, Vild, Pavlíček, Řehořek – Pokorný(58.Šoóš), Petrův, Jirdásek, Štěpánek(72,Tyšer) – Umáčený(86.Vrabec), Toman(86.Mir.Hodboď)

 

SK Jizeran Doubrava – SKP MB/SK Bělá 2:1

Hodnocení zápasu dorostu – trenér M.Hilscher:
Začátek byl vlažnější a domácí šli do vedení, poté měla Bělá převahu a nevyužila několik gólových příležitostí. Druhý poločas jsme měli opět převahu a po několika neproměněných příležitostech se nám podařilo vyrovnat  – i když vlastním gólem domácích. Bělá se i nadále snažila urvat tři bod,ale pět minut před koncem pustila domácí do brejku, který skončil až faulem ve vápně. Nabídnutý pokutový kop soupeř využil, naše snaha o vyrovnání už nevyšla.

Branky:
Maruška, Koťátko (pk) – Staněk (vl)

Sestava Bělé:
Halaj – Řáha, Procházka, Vaněk, Kubišta, Mastej, Moc, Petrův, Hybner, Čermák, Makula, Semerád, Bartoň, Šimon, Blažek, Lariš, Jindřišek, Mőhler

 

 

TJ TJF Čechie Čejetice – SK Bělá/Nová Ves 4:1 (3:0)

Hodnocení zápasu žáků – trenér Miloš Prokůpek
Utkání pro nás začalo smolně, když si ve druhé minutě centr domácího hráče srazil do vlastní branky Brodský. Domácí byli po většinu prvního poločasu lepším týmem a využili našich chyb ke vstřelení dalších dvou branek. Náš tým spoléhal na ojedinělé brejky, ale ty jsme bohužel nevyužily ke skórování. Nejevětší šanci měl Smékal, který z dorážky po rohovém kopu přestřelil branku z malého vápna. Ve druhé půli se hra vyrovnala, i díky zranění domácího nejlepšího hráče. Naš útoky táhli především Kubišta a Cihlář, bohužel bez gólového efektu. Domácí přidali ještě branku a naše korekce přišla v poslední minutě: po faulu na Kubištu proměnil penaltu střelou do horního rohu branky Hendrych.

Branky :
Brodský (vl.), 2x Putorík, Vrkoslav – Hendrych (pk)
Sestava Bělé:
Prokůpek – Brodský, Hyndrych, Cibulka, Mensinger, Flanderka, Kakos, Čacký, Kubišta, Smékal, Cihlář – Bock, Pavlík, Urbínek, Cibulka A.,Aust, Vaníček

 

SK Bělá/FK Čistá – TJ Sokol Kněžmost 2:12 (0:7)

Starší přípravka narazila na fotbalovějšího protivníka, základní sestava ještě držela krok, ale po prostřídání už soupeř svou kvalitu přetavil v branky. Domácí od většího přídělu v prvním poločase zachránil velmi dobře chytající Matěj Mencl.

Po pauze přišlo mírné zlepšení a snižující branky Milera s Vítkem, i tak soupeř ale pak zápas dovedl k poklidné výhře.

Branky Bělé:
Miler, Vítek

Sestava Bělé:
M.Mencl –  Hrdina, Chocholouš, Vltavský, Rampas – V.Mencl, Šimek – Miler, Vítek, Doležal

 

Nová Ves/SK Bělá – Mnichovohradišťský SK 1:9 (1:3)

Mladší žáci 7+1 drželi krok s favoritem a díky dobrým výkonům brankářu A.Cibulky a Hadače byl rozdíl ve skóre stále přijatelný. Bohužel v závěru se zranil Hendrych a V. Cibulka a soupeř toho dokázal využít k navýšení skóre.

Branka Bělé: V.Cibulka
Sestava Bělé:
A.Cibulka – Žigalová, Bůžek, Novák D.,Cihlář, Mareš, Cibulka V.,Hadač, Hendrych, Brodský, Mensinger, Aust, Čakrda, Zajac, Miko, Šíp, Polák

 

Turnaj mladších přípravek v Kosmonosech

Třetí pokračování turnajů mladších přípravek se konalo v Kosmonosech, opět se týmy utkaly turnajovým systémem každý s každým na 2x10min. Bělá nejprve podlehla Klášteru, následně v přestřelce remizovala s domácím výběrem, v posledním zápase pak přehrála vrstevníky z Bakova. Dominovala opět základní sestava (Drašnar, Chocholouš, Vítek, Glaser), střelecky se prosadil  Velich, v obraně podal dobrý výkon Kreidl. První zápasovou zkušenost pak okusili nováčci Voleman a Pičman.

Na turnaji tak Bělá přidala na své konto 15 vstřelených branek, v celkovém pořadí jí patří těsně třetí místo.

Závěrečný turnaj této čtveřice je v plánu tuto neděli 10.10.2020 od 10.00h v Bakově. Následně dojde k přelosování a týmy se utkají v dalších čtvečicích, ještě na podzim by se měli sehrát dva turnaje.

Sestava Bělé na turnaji:
J.Bock – Drašnar, Chocholouš, Vítek, Glaser – Kreidl, Bartoníček, Velich, Pičman, Voleman, Bodzek

 

Výsledky turnaje a střelci Bělé:

Bělá – Klášter 3:6 (Chocholouš, Glaser, Vítek)
Kosmonosy – Bakov 9:0
Bělá – Kosmonosy 7:7 (4x Vítek, 2x Chocholouš, Glaser)
Klášter – Bakov 6:6
Bělá – Bakov 5:3 (2x Velich, Chocholouš, Vítek, Glaser)
Kosmonosy – Klášter 1:8

Vstřelené branky po 3.turnaji:

Kosmonosy 57, Klášter 45, Bělá 42, Bakov 23