Garda Bělé vyhrála v Předměřicích

V pátek 28.srpna se garda Bělé utkala s vrstevníky z Předměřic. Kromě soupeře čelili hosté nepříjemným sitaucím na silnicích (dopravní nehody u Benátek cestou na zápas) a počasí (průtrž cestou zpět).
Samotné utkání zahájili hosté jen s devíti hráči, chvilkové oslabení ale v klidu přečkali a následně je do plného počtu doplnili dorazivší spoluhráči.

Hosté byli fotbalovější, jistější v kombinaci a dokázali proměnit svoje šance. Do vedení je poslal povedeným přímým kopem Vrabec, následně se ke snadnému zakončení do prázdné branky prokličkoval Fischer a na 3:0 zvyšoval Sabol.

Z kraje druhé půle měl ojedinělou práci gólman Tůma, jinak pokračovala převaha hostů. Fischer ještě trefil tyč, následně už Jaroslav Verner po pěkné narážečce zvýšil na 4:0 a skóre uzavřel povedenou ranou o břevno Jirdásek.

Bělá i bez svého managera Martina Tomana zvítězila, v září se rýsují zápasy s Jičínem a DBSK – termíny budou upřesněny později.

SK Jizera Předměřice – SK Bělá pod Bezdězem 0:5 (0:3)

Branky: Vrabec, Fischer, Sabol, Verner, Jirdásek

Sestava Bělé:
Tůma – Kulczycki, Umáčený, Hanibal, Král – Verner Jar., Knap, Vrabec,Verner Ji., Sabol – Fischer – Jirdásek, Čapek, Gabriel