A tým vyhořel v Řepově

A tým Bělé zajížděl v osmém kole Okresního přeboru na půdu Řepova. Domácí mají silný tým plný mladíků, a tak se dal očekávat těžký zápas pro svěřence kouče Pavlíčka.

Domácí vlétli na Bělou a brzy šli do vedení. Střelu z dálky Verner vyrazil před sebe, kde byl jako první Siřínek, který již v 7. minutě otevřel skóre – 1:0. O pár minut později mohlo být srovnáno. Pitloun prošel přes půl hřiště, předložil míč Hodovancovi, který ale ztroskotal na brankáři Hlaváčovi. Ve 22. minutě pláchnul hostující obraně Siřínek, kterého zastavil Hodboď nedovoleným zákrokem v pokutovém území, a tak měli řepovští šanci zvýšit skóre. K exekuci se postavil Splídek a poslal míč neomylně do sítě – 2:0. Za hosty mohl snížit Šoóš, ale jeho pěknou střelu vyrazil brankář Hlaváč na roh. Bělá chtěla ve druhém poločase vstřelit rychlou kontaktní branku, ale to se nepovedlo a brzy bylo rozhodnuto. Za 15 minut nasázeli řepovští tři branky a tabule ukazovala hrozivé skóre 5:0. Až poté se dokázala prosadit i Bělá. Nejdříve se trefil Vild, který pěknou ranou z dvaceti metrů snížil na 5:1. Druhou branku hostí přidal po dlouhém autu Hodovance hlavou Rokos – 5:2. Definitivní tečku za zápasem udělal Cepka, který zakroutil trestný kop k tyči Vernerovy branky – 6:2.

Domácí byli lepším týmem a zaslouženě získali tři body. Bělá se bude snažit napravit výkon příští víkend, kdy na domácí půdě přivítá Zdětín.