A tým přehrál Kostelní Hlavno 3:1

A tým Bělé se v druhém jarním kole představil na domácím pažitu, kde přivítal tým Kostelního Hlavna. Hosté neprožívají zrovna povedenou sezónu, krčí se na chvostu tabulky a nejspíš je čeká i boj o sestupové příčky. Naopak Bělá se vyhřívá na solidním pátém místě a již osm zápasů nepocítila hořkost porážky.

Pokud fanoušci dorazili na zápas jen o jednu minutu déle, přišli o úvodní gól utkání. Vild výborným napadáním získal míč a předložil ho Špringerovi, který otevřel skóre ranou do odkryté klece – 1:0. Úvodní branka však týmy nenakopla, hra neměla potřebnou kvalitu a děj se odehrával spíše ve středu hřiště. Diváky rozradostnil až konec poločasu. Kanonýr Šimek se dostal po kombinaci k míči a zkušeně uklidil míč do sítě 2:0. Pojišťovací branku pak přidal opět domácí útočník Šimek, kterého vyzval ke skórování pěknou přihrávkou Špringer – 3:0. Hosté se nakonec zmohli na jednu vstřelenou branku. Ze standardní situace se odrazil míč na penaltový puntík, kde stál hostující Zvoníček, který zkorigoval skóre na konečných 3:1.

Nepříliš atraktivní utkání pro diváky tak skončilo výhrou Bělé, která prodloužila šnůru a bodovala tak po deváté v řadě. Kaňkou zápasu je zranění Smékala, který bude dlouho dobu mimo hru.

SK Bělá pod Bezdězem – TJ ZD Kostelní Hlavno 3:1 (2:0)